MAI, precizări importante privind salarizarea polițiștilor, pompierilor și jandarmilor. Drepturile salariale aferente lunii februarie 2017 se asigură la nivelul salariului de bază minim brut pe țară

34239
3
MAI, precizări importante privind salarizarea polițiștilor, pompierilor și jandarmilor. Drepturile salariale aferente lunii februarie 2017  se asigură la nivelul salariului de bază minim brut pe țară - 1-1488706099.jpg
Ca urmare a demersurilor de clarificare a unor aspecte ce țin de aplicarea Hotărârii Guvernului nr.1/2017, pentru stabilirea salariului de bază minim brut, garantat în plată, act normativ aplicabil inclusiv unei ponderi importante a personalului nostru, MAI a întreprins și dispus măsurile necesare pentru implementarea acestor prevederi.


Astfel, drepturile salariale aferente lunii februarie 2017, care se plătesc în luna martie 2017, se asigură la nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată stabilit la 1.450 lei, atât pentru personalul civil, cât și pentru personalul militar și polițiștii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În acest context, salariaților care au beneficiat până în prezent de salariul de bază/salariul de funcție/solda de funcție în cuantum de 1.250 de lei li se asigură aceste drepturi la nivelul de 1.450 de lei.

Totodată, și angajaților care, în urma analizei drepturilor salariale aferente lunii februarie 2017 au salariul de bază/salariul de funcție/solda de funcție în cuantum aflat între 1.250 de lei și 1.450 de lei, li se asigură aceste drepturi la nivelul de 1.450 de lei.

De asemenea, în contextul elaborării noii legi a salarizării, MAI va susține o salarizare corectă care să reflecte real activitatea, riscurile, importanța muncii și restricțiile la care sunt supuși zilnic polițiștii și personalul militar.

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne este în continuare deschisă dialogului în vederea identificării soluțiilor pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și salarizare ale tuturor angajaților, în condițiile legii.






Comentează știrea

popescu
5 martie 2017
SALARIZARE

Începând cu data de 1 februarie 2017, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, sumă stabilită în bani care nu include sporuri și alte adaosuri, se stabilește la 1.450 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 166,00 ore, în medie, pe lună, în anul 2017, reprezentând 8,735 lei/oră. DECI FARA SPORURI MAI....DACA NE DATI 1450 SPORURILE UNDE SUNT? AU DISPARUT? INFRACTORII DIN MAI INCALCA LEGEA !!!! UNDE ESTE SPORUL DE VECHIME?

MARIAN
6 martie 2017
SALARIZARE

CAND SANT INTREBATI CE SALARIU AU, ANGAJATII M.A.I. RASPUND -CONFIDENTIAL ?! RUSINICA! SALARIILE LOR SANT SECRET DE STAT?

Girdalean Adriana
7 martie 2017
Lucru de acasa.

O sansa pentru toti in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3222 secunde