Bivolaru și alți trei complici, arestați pentru 29 de zile

151
1
Bivolaru și alți trei complici, arestați pentru 29 de zile - 311440gabrielbivolaru10257400137-1375824058.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Con-stanța au admis în parte propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, cu privire la cei zece membri din gruparea care se ocupa cu furt de petrol din magistralele Conpet. Cu mandat de arestare pentru 29 de zile s-au ales Gabriel Bivolaru, Marin Chihaia și Adrian Arhire. Gheorghe Mangalea a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, el predându-se în noaptea de luni spre marți. Este vorba de individul care a fugit cu autoturismul marca BMW, asupra căruia s-au tras focuri de armă și care a reușit să se facă nevăzut.

Ceilalți șase au interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, fiind vorba de Marius Ciprian Poenaru, Paul Boamfă, Viorel Luca, Romeo Ovidiu Merdicos, Petronel Di-mofte și Marius Ionuț Matei. Aceștia trebuie să nu își schim-be locuința fără încuviințarea instanței, să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte nicio categorie de arme, să nu se apropie de martori și coinculpați, să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori sunt chemați, să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea acestora, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori sunt chemați. 

Comentează știrea

Globalizatorul
7 august 2013
Ei n-au inteles diferenta

Ei...hotii, n-au inteles care-i diferenta intre hotii de drept si hotii de fapt, primii sunt guvernantii si acolitii lor care sub masca legalitatii au vandut tot din tara asta pe principiul daca nu noi, cine s-o faca ?...secunzii sunt cei ce au vazut ca primii traiesc bine, au bani in banci, au vile cu piscine, au masini luxoase, tarfe tinere care au inlocuit fostele lor neveste, femei nevinovate, familiste si de casa dealtfel, au terenuri, au luat cu japca proprietati si active, au declaratiile de avere pe 25-50 de pagini fata de muritorii de rand care au declaratiile de avere si interese pe cate o pagina, au ridicat in cimitire vile somptuase in loc de morminte simple dumnezeesti...si atunci au vrut si ei sa fure, dar.....oops, v-am prins !...voi nu aveti voie, si asa si este normal, nu ca tin eu cu hotii, dar intreb si eu asa masa de cititori cinstiti, care-i diferenta intre primii si secunzii ?...intre limita dintre " legal " si " ilegal "...?....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2611 secunde