"Blestemul" mașinilor cu numere de Bulgaria

864
6

Articole de la același autor

Blestemul mașinilor cu numere de Bulgaria face noi victime, la Constanța. Ieri dimineață, un pieton care se afla pe trotuar și care mergea regulamentar a fost zdrobit de o mașină cu numere de "Texas".

Bărbatul care și-a găsit sfârșitul pe drumul care leagă Medgidia de Constanța se numește Romeo Moșescu și avea 48 de ani. Avea o băcănie în oraș și se mândrea cu afacerea sa. În anul 2012, a câștigat premiul pentru cea mai bună strategie de Marketing în cadrul concursului Comerțul Tradițional: cei mai buni comercianți din Sud-Est.

Ieri dimineață, bărbatul a mers cu mașina până la ieșire din Medgidia, la un service auto, unde și-a lăsat autoturismul, hotărând să plece spre casă pe jos. Apropiații spun că îi făcea plăcere să se plimbe. N-a mai ajuns, însă, la destinație. Un șofer care a virat la stânga fără să se asigure a provocat un accident de toată frumusețea, în urma căruia bărbatul de 48 de ani nu a avut nicio șansă să supraviețuiască.

Un șofer care se deplasa dinspre Constanța către Medgidia și care conducea un Citroen cu numere de Bulgaria a încercat să depășească o dubiță, tot cu numere de Bulgaria. Bogdan Adrian Mihai, de 19 ani conducea o autoutilitară Ford cu care tracta un Audi, condus de Bilent Tița. Cele două autovehicule se deplasau pe DN 22C, în afara localității Medgidia. La un moment dat, șoferul autoutilitarei a virat la stânga fără să se asigure, moment în care a acroșat un Citroen, condus de Bairam Asan, de 38 de ani, care se afla în depășirea Citroenului. Impactul a fost atât de puternic, încât și șoferul Citroenului a pierdut controlul mașinii, astfel că a intrat direct pe trotuar, lovindu-l pe Romeo Moșescu, după care s-a înfipt într-un gard de beton.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului în câteva minute a încercat să îl resusciteze pe bărbatul de 48 de ani. În zadar, însă. Acesta a murit pe loc.

Polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de șoferul dubei. Tânărul de 19 ani avea permis de conducere de zece luni. Acesta a mai fost amendat de polițiștii rutieri pentru că nu purta centura de siguranță. 

Comentează știrea

bb
13 mai 2014
inca un retardat cu cazan cu numere de BG omoara oameni

Ieri au fost doua accidente in judet, ambele din vina unor nenorociti cu troace inmatriculate in BG.

dr akon
13 mai 2014
blestemul matii!!!!

Mergeti si sfintiti masinile la ANAF!Sa scapati de blesteme.Iar asta care spune ca sunt cazane cred ca are o mare legatura cu taiatul liniei continue

dr eu
13 mai 2014
cocalari cu ligheane din BG

Orasul s-a umplut de tigani si nespalati jegosi care conduc tinichele din BG. Fiti foarte atenti in trafic, au luat permisele cu spaga, conduc beti sau drogati. Aproape zilnic vezi in presa locala ca un alt nenorocit cu cazan din BG a facut alte victime. Fiti foarte foarte atenti cand vedeti o troaca din BG.

Vlad
13 mai 2014
Esti dobitoc !

Esti dobitoc ! Daca tu crezi ca o masina cu anumite numere poate influenta negativ circulatia rutiera ! Penibil !

Răspuns la: cocalari cu ligheane din BG
Adăugat de : dr eu, 13 mai 2014
Orasul s-a umplut de tigani si nespalati jegosi care conduc tinichele din BG. Fiti foarte atenti in trafic, au luat permisele cu spaga, conduc beti...
dan
13 mai 2014
militia

Daca soferul a fost scolit in targul numit Medgidia,treaba este clara.Marea majoritate a instr. auto sunt niste papitoi care,vezi doamne,se invart cu bietii elevi pe 3 stradute prafuite si o intersectie cu semafor,apoi merg la examen unde militianul il mai invarte vreo 2 minute[caci daca mergi cu 50/h timp de 5 min,parasesti metropola,te trezesti pe camp] sile da permis[de ucigasi]

gabor
1 iulie 2014
fraere

nu mai mergeti pe principiul ca aveti numere de Bulgaria si ca va puteti permite orice , treaba e simpla si o stie toata lumea cum ganditi voi " am numere de Bulgaria pot sa fac ce vreau , fug de la locul accidentului pt ca oricum daca imi ia cineva numarul nu are unde sa ma gaseasca , sper sa se termine odata porcaria asta cu circulatul cu aceste masini . Cat mai aveti de gand sa mai mergeti cu ele , pt ca la infinit nu se poate !

Răspuns la: Esti dobitoc !
Adăugat de : Vlad, 13 mai 2014
Esti dobitoc ! Daca tu crezi ca o masina cu anumite numere poate influenta negativ circulatia rutiera ! Penibil !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5115 secunde