Accident rutier grav la intrare în Valu lui Traian cu 11 victime / Galerie foto

1165
3

Articole de la același autor

Un accident rutier grav s-a produs, ieri dupa amiază, la ieșirea din municipiul Constanța. În eveniment au fost implicate două autoturisme și un microbuz aparținând Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța. 
Un șofer conducea un autoturism Mitsubishi pe DN3, dinspre Valu lui Traian către Constanța, pe prima bandă. În paralel cu mașina mergea un autobuz, în care se aflau nouă jandarmi de la IJJ. La un moment dat, șoferul autoturismului Mitsubishi a virat la stânga fără să se asigure, astfel că a intrat din plin în autobuz care, la randul său, din impact, a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat într-un Renault care circula regulamentar din sens opus, după care a intrat direct într-un imobil. 
În urma impactului, nu mai puțin de 11 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.


Comentează știrea

nn
13 mai 2014
inca un handicapat cu cazan cu numere de BG face victime

Ieri au fost doua accidente, ambele din vina unor retardati cu troace inmatriculate in BG. Feriti-va de cazaturile din BG, fiti f atenti cand sunteti in trafic langa un astfel de cazan, de obicei sunt conduse de tigani beti sau drogati.

valy
13 mai 2014
tiganii din valu vs sandu

tigani nenorociti din valu /politia locala doarme umbla cu nr de BG dupa furat dl Sandu desteptarea nu m ai plimba pers primariei cu masinile pol locale ??????

no bg
13 mai 2014
a doua zi

Ieri un articol, astazi inca unul despre idioti cu numere de bulgaria care ne omoara pe strada degeaba. Chiar nu se poate face nimic cu astia ? Chiar nu e nici o solutie, in afara de a ne face singuri dreptate ? Cati mai trebuie sa moara sau sa ajunga in spital ? Vrem masuri urgente. Atentie idioti cu nr de bulgaria: treaba e simpla. Ori va treziti si circulati regulamentar ori o va ia mama draq, bat la voi ca la fasole cand va prind ca faceti fite prin trafic. Ca altfel nu se poate cu voi. Abia va astept !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1422 secunde