BMW furat din Spania, descoperit în Constanța

303
1
BMW furat din Spania, descoperit în Constanța - bmwfuratdinspania-1358360523.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu polițiști ai Compartimentului Trafic și Furturi Auto din cadrul IPJ Constanța au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, în urma căreia au depistat în trafic, pe raza municipiului Constanța, un BMW 320 condus de G.L.P., de 28 de ani. 

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că autoturismul figura ca fiind furat din Spania din data de 27.07.2012. 

Șoferul, domiciliat în municipiul Medgidia, a declarat că a cumpărat autoturismul din România fără a cunoaște faptul că acesta este furat. 

Mașina, evaluată la aproximativ 27.000 de lei, a fost ridicată în vederea indisponibilizării la sediul Gărzii de Coastă. 

Persoana în cauză este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt.

Comentează știrea

x
17 ianuarie 2013
xx

Daca era inmatriculata RAR-ul ce mortii lui a facut ?? Daca politia si-a dat seama ca e furata, in trafic, la inmatriculare au dormit toti ?? Inseamna ca nu mai ai incredere in nimeni si nimic daca asa ceva inca se intampla, complici la hotie sa fie inclusiv pe cei care au inmatriculat-o, politisti sau nu !! Tara de Ca...cat !!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Hoții au invadat stația CF Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.5147 secunde