BMW OPRIT IN TRAFIC, LA CONSTANȚA. Doi bărbați vor da explicații pentru ceea ce transportau!

3024
BMW OPRIT IN TRAFIC, LA CONSTANȚA. Doi bărbați vor da explicații pentru ceea ce transportau! - bmw-1498471439.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat în flagrant doi cetățeni români care intentionau să comercializeze 1.500 pachete cu țigări de contrabanda.


În data de 24.06.2017, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat, pe raza municipiului Constanța, două persoane de sex masculin în timp ce își înmânau țigări de contrabandă din portbagajul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România.


Polițiștii de frontieră au stabilit că era vorba despre cetățenii români I.E. și S.G., în vârstă de 22 de ani, respectiv 40 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Constanța. În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră, asupra mijlocului de transport, a fost descoperită cantitatea de 30.000 de țigarete, marca Ashima. 


Numitul I.E. a declarat că a achiziționat țigările din localitatea de domiciliu de la persoane necunoscute și intenționa să i le comercializeze lui S.G. În urma celor constatate, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete în valoare de 15.000 lei, iar autovehiculul în valoare de 8.000 euro a fost indisponibilizat.


Bărbații sunt cercetați de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă - deținerea, transportul și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3047 secunde