Bobocii de la Jandarmeria Constanța

236
Bobocii de la Jandarmeria Constanța - 10iuliejandarmipromotianoua-1373475711.jpg

Articole de la același autor

La începutul acestei săptămâni, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a avut loc ceremonia de numire în funcție a opt subofițeri din promoția 2013 a școlilor militare de subofițeri Drăgășani și Fălticeni. 

Ei au fost prezentați personalului unității, iar apoi au fost incluși într-un program de șapte zile, cu acti-vități de aprofundare a cunoștințelor teoretice și de perfecționare a deprinderilor practice referitoare la misiuni de asigurare a ordinii publice, de pază și protecție instituțională, transport de bunuri și valori dar și modul de comunicare în relația cu cetățenii pe timpul misiunilor.

După această primă perioadă, aceștia vor fi repartizați la subunitatea mobilă dar și la subunitățiile operative din Mangalia, Cernavodă și Neptun. Aici vor urma o perioadă de șase luni de tutelă profesională și vor fi evaluați de specialiștii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Cei opt subofițeri sunt sg. maj. Marius Salomiea, sg. maj. Daniel Ortopan, sg. maj. Cosmin Niculescu, sg. maj. Dan Adrian Caburgan, sg. maj. Marian Cristian Bîrsan, sg. maj. Andrei George Neagu, sg. maj. Florin Creangă și sg. maj. Ionuț Gorțan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4677 secunde