Bombă de la ANAF, pentru românii care muncesc în străinătate!

2073
6
Bombă de la ANAF, pentru românii care muncesc în străinătate! - anaf2-1442168041.jpg

Articole recomandate

Conducerea ANAF consideră că doar prin controlul amănunțit al banilor care ajung în România pe diferite căi se poate face o impozitare corectă. Astfel, potrivit unei directive de ultimă oră va fi verificată proveniența banilor pe care românii care muncesc în străinătate îi trimit acasă.

Măsura ar ajuta statul român, aflat deja într-un impas financiar, susțin inspectorii ANAF.

Vizați sunt românii care trimit bani familiei în România. S-a decis ca, în primul rând să se verifice proveniența acestor bani, ca apoi aceștia să fie impozitați.

Decizia radicală este menită să prevină fraudele fiscale.

Deși, cu siguranță, românii nu vor accepta cu ușurință această nouă inițiativă a ANAF, aceasta va intra în vigoare de la 1 octombrie 2015.


Sursa: newsar.ro


Comentează știrea

pusa
13 septembrie 2015
oferta

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ismail/berussel
14 septembrie 2015
cine munceste pentru anaf ???

Cu legile voastre si ideile voastre ajungeti sa va faceti salari mari si sa dati an plus pentru guvern si sa va acoperiti fondurile.acum puneti sechestru pe bani trimisi de muncitori din diaspora care economia creste an plus de cand pana cand sa ajuns sa purificati conturiile veniturile . noi din diaspora vom face greva si vom da an judecate anaful .nui ai tereseaza aministratiile din tarile unde muncim care noi platim taxa mare pe salariu pe an .vom iesi an strada cu proteste jos coruptia prin asta se vede jefuire pe fata ar trebui sa puna taxa pe salariile din guver de ce nu fac asta ---- jos coruptia romana ------

adrian
14 septembrie 2015
Faci bani acasă la tine!

Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]

vultur
14 septembrie 2015
capusele

din ce mediu au fost adusi cei de la anaf? domnilor de la anaf de ce nu luati la puricat pe cei care au lucrat sau inca mai lucreaza la garda financiara, fisc , itm? ei sint cei care au nenorocit multe familii, persoane fizice - cerindu-le direct spaga ca sa nu le dea amenzi mari, si dupa citeva zile ii vizitau din nou. ei sint cei care au vile, masini scumpe. ei sint cei care isi protejeaja rudele de la astfel de inspectii. acesti angajati la astfel de institutii si-au carat fii, nepotii. despre cum au obtinut diplomele de specialitate numai ei si cadrele didactice stiu - pentru ca la rindul lor au dat spaga. salariile, averile, banii ascunsi pe la tot felul de rude cine le va controla si impozita? isi vor scoate ochii intre ei? sigur, romanul de rind se va rascula si stie unde sa loveasca.

& aidan
17 septembrie 2015
anaf

daca impoziteaza bani la Romanii din strainatate ! cine mai trimite bani in Romania ? Statul Roman se salveaza cu bani care ' i trimitem noi , sunt milioane de euro care intra in romania zi de zi.

Imbecilitate Made in Romania
21 septembrie 2015
Imbecilitate Made in Romania

După ce ca suntem singurul popor din lume cu un guvern plin de Penali ,Anchetați ,hai sa sărim la gâtul omului de rând cu o pensie de nimic sau un salariu de mizerie ,care așteaptă de la rude,copii,câțiva bănișorii ,obținuti cu truda in străinătate . Dar cand tara a fost vânduta si distrusă de nenorociții din parlament,guvern,totul este ok ? Mândra ca sunt românca ? In nici un caz intr-o tara atât de corupta si condusă de oportuniști,lingăi si demagogi.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Șeful ANAF, audiat la DNA
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Economie : Atenție! Anunțul zilei de la ANAF
Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Economie : Ultimul termen pentru declarația 070
Pagina a fost generata in 0.5438 secunde