Boris Parpală, cercetat sub control judiciar

218
Boris Parpală, cercetat sub control judiciar - borisparpala-1435254240.jpg
Magistrații Tribunalului Constanța i-au admis, ieri, cererea șefului Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (DADR) Constanța, Boris Parpală în ceea ce privește înlocuirea măsurii preventive. Parpală se află în arest la domiciliu de aproximativ o lună, el fiind reținut de procurorii Di-recției Naționale Anticorupție (DNA) Constanța la sfârșitul lunii aprilie, pentru fapte de corupție.
 
Magistrații au decis ca Parpală să fie cercetat sub control judiciar. În cazul în care va încălca obligațiile, măsura controlului judiciar va fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive. Decizia nu este definitivă. 


Potrivit anchetatorilor, în perioada 12 mar-tie 2012 - 20 iunie 2014, Boris Parpală ar fi determinat 24 de primari din județul Constanța să încheie contracte cu o firmă pe care o administra el. Ulterior, a emis facturi în nume-le societății și a investit banii într-o livadă și o clădire din localitatea Mihai Viteazul.


De asemenea, potrivit procurorilor DNA, funcția pe care o deținea era incom-patibilă cu activitățile co-merciale derulate, iar în februarie 2014, a cedat fictiv părțile sociale pe care le deținea în firmă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde