Braconaj la Tulcea

680

Articole de la același autor

În urmă cu două zile, polițiștii de frontieră tulceni au prins șase bărbați care pescuiau sau intenționau să pescuiască ilegal.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră Constanța, agent Marius Niculescu, la data de 30 ianuarie, pe la ora 10,30, pe raza localității Jurilovca, au fost depistați Iulian Baciu, de 24 de ani, Cristian Boroiu, de 26 de ani, ambii din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța și Cristian Baciu, de 26 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, care aveau într-o barcă 15 plase monofilament și 147 de kilograme de pește.
Cantitatea de pește, în valoare de 427,1 lei, a fost predată unei societăți de profil din Jurilovca, plasele, în valoare de 150 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar barca, în valoare de 200 de lei, a fost reținută în vederea continuării cercetărilor.
În aceeași zi, dar la ora 14, polițiștii de frontieră de la SPF Tulcea i-au depistat, pe raza localității Baia, județul Tulcea, pe Alexandru Dumitru, de 47 de ani, Cătălin Grădina, de 21 de ani și Nelu Dirna, de 42 de ani, toți din localitatea Sinoe, care aveau asupra lor 22 plase monofilament, pe care intenționau să le instaleze în lacul Caraburun. Plasele, în valoare de 660 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
Tuturor, polițiștii de frontieră le-au întocmit actele premer-gătoare urmăririi penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7052 secunde