Braconieri în plasa Gărzii de Coastă

220
Polițiștii de frontieră cercetează șapte bărbați, pentru braconaj și transport ilegal de pește.


Astfel, polițiștii din Cernavodă au surprins patru bărbați care pescuiau pe brațul Borcea al Dunării. Cei patru, în vârstă de 24, 35, 40, respectiv 56 de ani, aveau patru plase din ață, una din monofilament, se aflau în două bănci din lemn și prinseseră opt kilograme de pește. 
Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării bărcile de lemn, patru rame și cele cinci plase, bunurile fiind estimate la aproximativ 1.800 lei. 
De asemenea, polițiștii de frontieră de la Băneasa au intervenit, la solicitarea unor agenți de pază ai unei ferme piscicole, pentru reținerea a doi bărbați care pescuiau cu o plasă monofilament pe lacul Oltina. Cei doi, în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, aveau asupra lor patru kilograme de pește. 
O altă "captură" a fost făcută de polițiștii de frontieră de la Pardina, din Delta Dunării. Aceștia au verificat în zona Podului Roșu Sireasa o Dacie la volanul căreia se afla un bărbat de 37 de ani, din Buzău. Au găsit în mașină 20 de kilograme de pește, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative. 
În toate cazurile, peștele a fost confiscate, iar suspecții sunt anchetați penal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Braconieri în plasa Gărzii de Coastă
Pagina a fost generata in 0.2551 secunde