Concurs Bunicul fostului polițist Adrian Dorobanțu, mort în condiții suspecte

361

Articole de la același autor

Un bărbat a fost găsit mort în locuința sa, pe corpul acestuia fiind descoperite mai multe semne de violență. Dumitru Udriște, în vârstă de 85 de ani, a fost găsit decedat de soția lui, care a chemat polițiștii. Ajunși la fața locului, oamenii legii au observat că bătrânul avea mai multe răni pe față și pe corp. Drept urmare, polițiștii au început să audieze rudele, cu atât mai mult cu cât nepotul său, fostul polițist Adrian Dorobanțu, este cunoscut ca fiind o persoană violentă. Cadavrul bătrânului a fost transportat la morga Cimitirului Central din Constanța pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauzele decesului.
Adrian Dorobanțu este o veche cunoștință a oamenilor legii. În luna aprilie a acestui an, o femeie de 84 de ani a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Con-stanța, după ce a fost bătută de nepotul ei.
La data de 13 aprilie, polițiștii Secției 2 au fost sesizați că, într-o locuință situată pe b-dul Tomis, are loc un conflict familial. Ajunși la fața locului, polițiștii i-au găsit pe Ioana Udriște, de 84 de ani și Adrian Dorobanțu, de 38 de ani, tânărul fiind în stare de ebrietate. Femeia plângea și avea mai multe leziuni pe față. În consecință, a fost solicitată intervenția Ambu-lanței, care a transportat-o pe bătrână la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijiri medicale, doctorii stabilind că ea trebuie să rămână internată. De partea cealaltă, Dorobanțu a fost dus la Poliție. În timpul audierilor, oamenii legii au aflat că tânărul este agent de poliție la Secția 3 și se afla în timpul liber. El a recunoscut că a lovit-o pe bunica lui, spunând că, anterior, au avut mai multe discuții purtate în contradictoriu. Polițiștii nu s-au lăsat impresionați de faptul că acesta este coleg cu ei și i-au întocmit dosar de cercetare penală. Mai mult, el a fost cercetat administrativ de superiori, iar în cele din urmă, i-a fost desfăcut contractul de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.802 secunde