15 ani de închisoare pentru că și-a violat fiica vitregă și a îmbolnăvit-o de SIDA

438
15 ani de închisoare pentru că și-a violat fiica vitregă și a îmbolnăvit-o de SIDA - f600314c5acad28d891502ee2ddc8500.jpg

Articole de la același autor

Curtea de Apel Constanța a respins recursul declarat de Nicolae Căruță, de 49 de ani, din localitatea Limanu, împotriva deciziei prin care a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a violat, în mai multe rânduri, fiica vitregă și a îmbolnăvit-o de SIDA. Decizia este definitivă.
Potrivit anchetatorilor, în luna februarie, individul a fost denunțat la Poliția din localitate de fiica sa naturală, Marinela Căruță. Tânăra a aflat că sora ei vitregă, Ottilia V., de 18 ani, care suferă de un sever handicap fizic și psihic, a trăit un adevărat coșmar după moartea mamei ei, de când a rămas în grija tatălui vitreg.
Timp de șase luni, Niculae Căruță a abuzat de adolescentă, profitând de faptul că aceasta nu se putea apăra.
Audiați de judecători, vecinii au declarat că nu și-au putut imagina ce se petrecea zilnic dincolo de zidurile casei de țară în care trăiau cei doi. Abuzurile incestuoase au fost oprite chiar de fiica naturală a violatorului, Marinela Căruță, care locuiește în comuna constănțeană 23 August. În timpul unei vizite pe care femeia a făcut-o, la începutul lunii februarie, la domiciliul părinților săi din comuna Limanu, a aflat, cu stupoare, de la sora ei că este batjocorită de tatăl lor. Marinela Căruță a cerut imediat ajutorul polițiștilor din localitate.
Expertiza medico-legală a demonstrat că Ottilia V. a fost victima unor violuri repetate și că Niculae Căruță infectat-o cu HIV, fata fiind deja bolnavă de SIDA. Individul a fost arestat imediat, iar apoi con-damnat la 15 ani de detenție. Separat, instanța l-a condamnat la opt ani de închi-soare pentru că a îmbolnăvit-o pe fată de SIDA, dar el va trebui să ispășească pedeapsa cea mai grea, respectiv cea de 15 ani de închisoare, pentru viol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.305 secunde