Condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare pentru că a făcut sex oral cu o nepoată în vârstă de cinci ani

690
Condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare pentru că a făcut sex oral cu o nepoată în vârstă de cinci ani - 1e90713e6a67baa11baa29e7aba291a5.jpg
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea la pedeapsa de șapte ani și șase luni de închisoare și la plata către partea vătămată a unor daune de 5.000 de lei a lui Gheorghiță Moise, de 20 de ani, din satul Miorița, comuna Ciobanu, acuzat de comiterea infracțiunii de viol în formă calificată. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
Potrivit rechizitoriului, inculpatul locuia în imediata vecinătate a imobilului deținut de către fratele său, Iulian Moise, care stătea, împreună cu concubina sa, Dumitra Filip, și cei cinci copii minori ai acesteia, printre care și partea vătămată Elena Rodica C., în vârstă de cinci ani.
La data de 17 februarie 2009, în jurul orei 13, Gheorghiță Moise s-a deplasat la domiciliul fratelui său și a consumat băuturi alcoolice împreună cu acesta până în jurul orei 15, după care, profitând de împrejurarea că cel din urmă plecase la serviciu, s-a apropiat de partea vătămată Elena Rodica C., care se juca în curte, a luat-o de mână și i-a cerut să-l însoțească, promițându-i că-i va cumpăra bomboane.
Deși plecarea victimei în compania inculpatului a fost observată atât de mama fetiței, cât și de sora victimei, în vârstă de 13 ani și opt luni, această împrejurare nu le-a determinat acestora nicio suspiciune, întrucât inculpatul era fratele tatălui natural al minorei.
Numai că inculpatul a condus-o pe minoră într-o lizieră de oțetari, situată în imediata apropiere a locuinței victimei, unde s-a dezbrăcat parțial de pantalonii de trening pe care-i purta, lăsându-i în jos, până în zona genunchilor, și s-a așezat pe iarbă, după care i-a cerut fetiței să-i facă sex oral, promițându-i că, ulterior, îi va cumpăra dulciuri pentru a o răsplăti.
Fără a înțelege conotațiile imorale și promiscue pe care le implica cererea inculpatului, minora a acceptat propunerea acestuia, astfel încât, timp de aproximativ cinci minute, între cei doi s-a desfășurat un act sexual oral, totul încetând ca urmare a sosirii la fața locului a surorii victimei, care fusese trimisă de către mama sa în căutarea părții vătămate.
Cele două fete au povestit ulterior părinților cele petrecute, iar oamenii legii au demarat ancheta în ceea ce îl privește pe inculpat.
În fața anchetatorilor, individul a recunoscut că a întreținut raporturi sexuale orale cu minora și că a comis fapta din cauză că era în stare avansată de ebrietate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6536 secunde