Bunicul violator, prădat de hoți

848
O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 9 Rurală Chirnogeni, care se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, în cadrul unei acțiuni organizate pe raza de competență, a surprins trei persoane care se aflau în curtea unei locuințe din localitatea General Sărișoreanu.
Sâmbătă, în jurul orei 1.10, Viorel Cercel, de 31 de ani, din localitatea Negru Vodă, Mihai Manolache, de 37 de ani, din General Scărișoreanu, județul Constanța, și Iulian Vasile, de 24 de ani, din Medgidia, au pătruns în locuința bătrânului, care în cursul zilei precedente fusese arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile într-o cauză de viol, și au sustras mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și bunuri alimentare și nealimentare.
În cele din urmă, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar suspecții reținuți pe bază de ordonanță sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Vinovații vor fi prezentați procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia și ulterior instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bestia cu chip de…bunic
Vineri, 26 August 2011
Stire din Eveniment : Bestii cu pantalonii-n vine
Pagina a fost generata in 0.7644 secunde