Accident spectaculos lângă Kaufland

2113
5
Accident spectaculos lângă Kaufland - accidenttaxicasadecultura-1315758806.jpg
Sâmbătă, în jurul orei 17.12, un accident rutier s-a produs în zona hypermarketului Kaufland.
Emilian Vasile, în vârstă de 35 de ani, conducea un taxi marca Dacia Logan pe banda a treia dinspre I.G. Duca către bulevardul Ferdinand. Șoferul a încercat să schimbe sensul de mers și a tăiat linia dublă continuă după care a intrat în coliziune cu un Audi condus de Cristian Mitran, în vârstă de 32 de ani, din Constanța, în aceeași direcție de mers.
În urma impactului, taxiul s-a răsturnat, fiind nevoie de intervenția echipelor de la descarcerare pentru a scoate șoferul din Logan dintre fiarele mașinii. Din fericire pentru el, a scăpat doar cu câteva răni ușoare.


Comentează știrea

12 septembrie 2011
accident

Acolo multi tampiti intorc de pe banda 3 sa intre in parcara din stanga , sau sa schimbe sensul de mers.Luati-i permisul pentru toata viata , nu pentru 3 luni.Acestea sunt greseli ..... voite de aceea trebuie modificat Codul rutier in astfel de cazuri. Mai nou nu este utlitizat semnalizatorul . Este o regula GENERALA.

a
12 septembrie 2011
a

la kaufland nu exista nici i g duca nici ferdinand....

Ionel Patitu
12 septembrie 2011
regulile incalcate

Pentru accidentele provocate cu incalcarea regulilor de circulatie suspendarea permisului sa se faca pe 1 an , iar in cazul celor cu accidentati sau victime ridicarea dreptului de a conduce pe minim 5 abi daca nu pentru toata viata ! Odata instaurate aceste reguli , ia sa vedeti ca toti iresponsabilii smecheri se vor gandi de doua ori cand incalca regulile .Asa cu suspendarea de 3 luni , oricum nu o respecta .Si ce daca ca urmare a iresponsabilitatii unui nenorocit atatea familii sufera drame si societatea are costuri fara rost cu pompierii , salvarea . Aviz Politie pentru modificarea regulamentului rutier si efectele vor fi vizibile in trei luni!Opriti crimele de pe sosele 1

Ruxanda
12 septembrie 2011
locul

curios titlu...am fost prezenta si as zice ca accidentul s a produs mai curind in zona Casei de Cultura si nu in zona Kaufland...probabil ca mai multi au probleme cu orientarea,,,nu numai unii soferi...

GPS
15 septembrie 2011
locul ?

Daca accidentul s-a produs pe b-dul Lapusneanu (sau 1 Decembrie) si taximetristul venea dinspre I.G.Duca spre Ferdinand (punctele de reper folosite de cea care a scris articolul), am rugamintea ca cea care a efectuat scrierea "povestii" sa specifice unde se intersecteaza b-dul Lapusneanu cu Ferdinand sau cu I.G.Duca deoarece aceste strazi au fost folosite ca puncte de reper (poate sunt aproape de sediul Cuget Liber si nu stiam?:))). Autoarea acesei povestioare nu poate fi numita ziarista - mai mult ca sigur ca a terminat o particulara.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9291 secunde