Descoperire șoc!

Polițiștii au găsit o femeie moartă în portbagajul unei mașini implicată într-un accident rutier

1447
Polițiștii au găsit o femeie moartă în portbagajul unei mașini implicată într-un accident rutier - femeieportbagaj84551800-1315396882.jpg

În urma unui accident rutier, polițiștii ieșeni au descoperit o femeie moartă în portbagajul unuia dintre cele două autoturisme implicate în incident. Poliția încearcă să stabilească dacă tânăra a murit din cauza rănilor sau era deja decedată.
Polițistii nu au stabilit dacă decesul s-a produs înainte de accident sau în timpul accidentului.

Se știe că accidentul s-a produs în zona localității Sârca când șoferul, un bărbat de 70 de ani, a încercat să întoarcă mașina pe drumul european, nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o mașină a Direcției Vamale. Bărbatul a ajuns la spital cu traumatism cranio cerebral. Bărbatul spune că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, informează Realitatea.net.

Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au descoperit după bancheta din spate a mașinii o femeie. Femeia era moartă.

Martorii spun că femeia ar fi o prostituată care își face rodul prin zonă. Colegele de serviciu spun că bătrânul i-ar fi dat târcoale de câteva zile și a reușit să o convingă să urce în mașină, chiar în portbagaj.

Cercetările continuă în acest caz.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Economie : Curs BNR 4,2353 lei/euro
Pagina a fost generata in 0.4099 secunde