Concurs Patru accidente rutiere în ultimele 24 de ore

1501
Patru accidente rutiere în ultimele 24 de ore - accidentuor59625500-1315225657.jpg

Articole de la același autor

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost sesizați cu privire la patru accidente rutiere ușoare.
Ieri, în jurul orei 01.54, în municipiul Constanța, Lucian Stania, de 31 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN22C, dinspre Medgidia către Poarta Albă și în localitatea Castelu, din cauza nerespectării distanței corespunzătoare în mers a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Laurențiu-George Zugrăvescu, de 43 de ani, din localitatea Castelu, care circula regulamentar.
Din accident a rezultat vătămarea corporală  ușoară privind pe Lenuța Nicoleta Trandafir, pasageră în  cel de-al doilea autoturism.

În jurul orei 09.35, în județul Constanța, Nicolae Daniel Saviuc, de 43 de ani, din localitatea Bistrița, a condus un autoturism pe DJ222, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către localitatea Cuza Vodă și la km.139+530m, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.    
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Anca Elena Dospetean, de 36 de ani, pasageră pe locul dreapta spate în autoturism.

Tot ieri, la 12.50, Ionela Caramangiu, de 25 de ani, din localitatea Lumina, a condus un autoturism pe Aleea de acces către Piața Tomis III și a accidentat ușor un minor de 6 ani, din Lumina, care a traversat carosabilul  prin loc nepermis și fără să se asigure.

În jurul orei 15.17, Gabriela Amaximoaiei, de 34 de ani, din localitatea Movilița, a condus un autoturism pe strada Oltului și la intersecție cu strada Dâmbovița, din cauza nerespectării indicatorului "Oprire", a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul prioritar de Ghiocel Călin, de 23 de ani, din Constanța.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Ghiocel Călin și a lui Fănel Grecu, pasager pe locul dreapta față în cel de-al doilea autoturism.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4839 secunde