Căutători de "comori", în apropierea localității Remus Opreanu

1117
Trei indivizi au fost reținuți de jandarmii constănțeni, pe un câmp din apropierea localității Remus Opreanu, în timp ce încercau să dezgroape și să taie o conductă ce aparține companiei "Petrotrans".

Aseară, în jurul orei 2.30, o echipă de jandarmi a observat un grup de trei persoane care săpau pe câmp, în dreptul localității Remus Opreanu. Jandarmilor li s-a părut suspectă activitatea celor trei la acea oră din noapte, motiv pentru care au încercat să-i rețină. În acel moment, cei trei s-au urcat într-o mașină și au încercat să se facă nevăzuți, dar au fost blocați de mașina jandarmilor.
În urma unei percheziții, asupra suspecților s-au găsit dispozitive de tăiere, două tuburi de oxigen, sape și alte scule.
Bărbații, Cristian Gheorghe (29de ani), Adrian Gheorghe (27 de ani) și Angyel Angelescu (54 de ani), toți din Cobadin, au declarat jandarmilor că intenționau să scoată din pământ conducta metalică în scopul de a o valorifica apoi la fier vechi. Cazul a fost preluat de Poliția Medgidia care a întocmit pe numele celor trei dosare penale pentru faptele de distrugere și tentativă de furt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7394 secunde