Bunuri și persoane urmărite internațional, descoperite în urma cooperării Schengen

321
Bunuri și persoane urmărite internațional, descoperite în urma cooperării Schengen - 34demasinirecuperatedepolitistii-1345973040.jpg
Polițiștii români, împreună cu partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen au depistat, în perioada 18 - 24 august a.c., în urma schimbului de date și informații suplimentare prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul CCPI - IGPR, 85 de persoane și 20 de bunuri ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Potrivit unui comunicat de presă emis de MAI, în urma consultării Sistemului Informatic Schengen și a schimbului suplimentar de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., 61 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în S.I.S., au fost localizate, pe teritoriul țării noastre, în ultima săptămână, de către autoritățile de aplicare a legii din România.

De asemenea, polițiștii români au pus în aplicare 7 mandate europene de arestare și au depistat 19 persoane ce erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară., au fost identificate, pe teritoriul României, 18 autoturisme căutate pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale de către autoritățile din alte state membre Schengen.

"Partenerii străini au identificat pe teritoriul lor 24 de persoane urmărite de Poliția Română, dintre care 14 în baza unui mandat european de arestare și 5 persoane căutate în vederea participării la o procedură judiciară. Totodată, două autovehicule semnalate în vederea indisponibilizării au fost identificate de autoritățile străine pe teritoriul lor", se mai precizează în comunicatul de presă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5422 secunde