Cadavru descoperit în parcul Tăbăcărie

997
Cadavru descoperit în parcul Tăbăcărie - mortintuneluldinparcultabacarie2-1328548603.jpg
Trupul neînsuflețit al unui bărbat de vârstă medie a fost descoperit ieri după-amiază, în tunelul din parcul Tăbăcărie din Constanța. Oribila descoperire a fost făcută de un om al străzii care își face veacul prin zonă. Acesta i-a alertat pe angajații unui restaurant din zonă, care au sunat de urgență la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție împreună cu o echipă de medici legiști care au investigat perimetrul în care a fost descoperit cadavrul pentru a găsi eventuale indicii care să conducă la determinarea cauzei decesului.

Potrivit polițiștilor Secției 2, bărbatul nu a putut fi deocamdată identificat, ei precizând că este vorba despre o persoană fără adăpost, cu vârsta între 45-50 de ani, constituție astenică, păr șaten, ten deschis, iar ca o particularitate, bărbatul prezenta un handicap locomotor.

Pe trupul celui decedat nu au fost găsite urme de violență, neexistând astfel suspiciuni în privința morții acestuia. Prima ipoteză a criminaliștilor sosiți la locul tragediei a fost aceea că bărbatul a murit din cauza gerului.

Cadavrul a fost transportat la morgă unde urmează să i se facă necropsia pentru a se putea stabili cu certitudine cauza decesului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5078 secunde