Descoperire ȘOCANTĂ în județul Constanța / Ipoteze în cazul călugărului găsit decapitat

2473
1
Descoperire ȘOCANTĂ în județul Constanța / Ipoteze în cazul călugărului găsit decapitat - crima-1321785961.jpg
Oamenii din Ghindărești sunt îngroziți de cruzimea cu care a fost omorât călugărul Alexe Artiom, găsit decapitat, ieri, la marginea localității. "Oamenilor le este frică să-și mai lase copiii pe stradă. Chiar vorbeam cu primarul, ieri, când se adunaseră oamenii grămadă în zona unde a fost găsit cadavrul, că poate criminalul se afla printre noi", a mărturisit, pentru "Cuget Liber", viceprimarul Adrian Vartolomei.

Potrivit vicelui, victima era cunoscută ca fiind un om liniștit și muncitor. "Dacă bea un pahar sau două, nu așa cum se aude, că era un bețiv. Și-a făcut singur casă, așa cum a putut. Stătea într-un bordei înainte așa că a mers din casă în casă și a cerut sprijin, iar fiecare l-a ajutat cum a putut, ba cu o scândură, ba cu o farfurie de mâncare sau cu bani", a continuat viceprimarul.

Surse din cadrul anchetatorilor spun că, foarte probabil, criminalul a vrut să scape de cadavru, aruncându-l în Dunăre dar nu a apucat decât să-l care până în stradă, unde l-a abandonat, speriat de ceva.

Potrivit oamenilor legii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mașina de patrulă a Secției 7 Rurală Poliție a trecut prin zona respectivă; de altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii cred că sacul cu trupul neînsuflețit a fost scos în stradă spre dimineață.

Comentează știrea

dumitrescu
20 noiembrie 2011
intrebati-l pe Donciulescu Iulian- comandantul sectiilor de politie 1 si 5 din Constanta de ce il ascunde pe schizofrenicul-criminal Liviu Nicolescu?

De ce nu il intrebati pe asa-zisul ofiter de politie Donciulescu Iulian, comandantul sectiilor de politie 1 si 5 din Constanta de ce nu-l preda politiei pe Liviu Nicolescu-angajat la SRI Bucuresti-STS-Bucuresti din anul 2004 si este bolnav de schizofrenie. Interesati-va de fapt de Ofiterul SRI -Mateiciuc Mihai; Ivan Mihai; Hau Mihai; Priboi Mihai; Filip Eugen; Donciulescu Iulian;Serbanescu Iulian;Ion Necula sa vedeti ca este una si aceeasi persoana din Razvad- judetul Dambovita; care in perioada 1991-2007 slujea la biserica Sfantul Ilie Rahova din Bucuresti ca preotul paroh-Mihai Hau; pana la revolutie si dupa a lucrat la spitalul Militar din Bucuresti - sub numele de Ivan Mihai; la celelalte spitale din Bucuresti - sub numele de Mataranga Mihai-dr.otroped si aici in Constanta lucreaza sub cele doua nume la Spitalele Militar si Judetean si Priboi Mihai la Fondul Proprietatea din Bucuresti; impreuna cu asa-zisa lui nepoata Maria-Mihaela Tanase- tot din Razvad; casatorita in Bucuresti cu Balasescu Marius Mihai- profesoara de religie in Bucuresti; unde la Liceul Mihai Eminescu a batut un elev.Aici se da drept asistenta medicala la cardiologie in Spitalul Judetean; profesoara de engleza-asistent universitar la Universitatea Ovidius si doctor logoped si lucreza si la sectia 1 de politie din Constanta sub indrumarea lui Donciulescu; impreuna cu Liviu Nicolescu- baiatul doctorului Nicolescu Nicolae - doctor oncolog la Spitalul Judetean Constanta pana in 1990, cand a iesit la pensie; iar in 2007, acesta a decedat; dar fiul lui Liviu Nicolescu a terminat scoala generala si liceul din Constanta cu bani dati la profesori de catre tatal sau ; precum si facultatea de Informatica -Politehnica din Bucuresti- tot cu bani; a lucrat la Electromagnetica si dupa 1990 a fugit in Olanda a stat in lagar ; iar dupa 1991 a fugit la Alexandru Spahiu in Franta unde a stat pana in 2002 , cand a fost adus in tara la insistentele Mariei-Mihaela Tanase-Balasescu in anul 2022; iar din anul 2004 a fost angajat la SRI Bucuresti si a lucrat si la STS pana in 2007; iar din anul 2007 au fugit din Bucuresti si s-au ascuns in acest oras sub diverse nume; avand case si apartamente in toate cartierele acestui oras si in tot judetul Dobrogea; iar Liviu Nicolescu omoara; fura;violeaza; avand diverse masti pe fata; locuyind in km 4-5; 5; si in alte cartiere. Face verificari si veti ramane prost impresionati de ce veti afla. Aveti grija sa nu fiti amenintati; batuti; sa nu va distruga aparatura. Sunt in stare de orice porcarie.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Cadavru suspect la Ghindărești
Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Ucis după un scandal în discotecă
Pagina a fost generata in 0.8388 secunde