Tânăr carbonizat în urma unui accident rutier

497
Tânăr carbonizat în urma unui accident rutier - tanarcarbonizatinurmaunuiacciden-1321804705.jpg
În urma unui accident rutier petrecut în Târgu Mureș, o mașină a fost cuprinsă de flăcări și un tânăr de 18 ani a fost găsit de către pompieri carbonizat. Șoferul mașinii, un tânăr tot de 18 ani care fugise de la locul accidentului, a fost prins.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș, pompierii au fost solicitați în jurul orei 1.30, anunță Mediafax. "La locul solicitării s-a deplasat garda de intervenție cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, constatând că, în urma unui accident de circulație, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, lângă o casă de locuit, fiind cuprins de flăcări. După stingerea incendiului, în interiorul autoturismului, pe bancheta din spate, a fost găsită o persoană carbonizată, de sex masculin", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, cel mai probabil incendiul s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit provocat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Mureș, Livia Popa, a declarat că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum alunecos, iar șoferul autoturismului este în prezent cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0268 secunde