Cadavru găsit la Capidava, cu bani în buzunar și ceas de firmă la mână

285
Cadavru găsit la Capidava, cu bani în buzunar și ceas de firmă la mână - cadavrucapidavabanimulti-1395078421.jpg

Articole de la același autor

Descoperire macabră în zona Capidava. Un apel la Serviciul unic de urgență 112, dat duminică după-amiază, în jurul orei 18,00, anunța că pe malul Dunării, la kilometrul 279 se află un cadavru. La fața locului au ajuns polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, dar și polițiștii criminaliști. Aceștia au stabilit că trupul neînsuflețit aparține unui bărbat, de aproximativ 30 de ani. Mai mult, polițiștii spun că bărbatul era îmbrăcat cu haine ce păreau de calitate, în buzunare avea 1.450 de lei, dar și un breloc cu chei, dintre care una de la un autoturism Volkswagen și una de yală obișnuită, iar la mâna stângă avea un ceas Seiko. 
Cadavrul era într-o stare avansată de descompunere, motiv pentru care oamenii legii presupun că se afla în apă de câteva luni. De altfel, acesta este motivul pentru care nu îi pot lua amprente pentru stabilirea identității și nici nu-și pot da seama dacă avea urme de violență pe corp. 
Până în prezent, cercetările efectuate au evidențiat că semnalmentele bărbatului nu corespund cu ale niciunei persoane reclamate dispărute de la domiciliu. 
Cadavrul a fost dus la morgă, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauza exactă de deces și, bineînțeles, identitatea necunoscutului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4539 secunde