Cadavru găsit pe plaja din Mamaia

670
1
Cadavru găsit pe plaja din Mamaia - mortplajamamaia2-1361550124.jpg
Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, vineri dimineață, pe plaja din zona Cazino, din sta-țiunea Mamaia. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit, pe pasarela pietonală din apropiere o geantă de voiaj, cu haine, prosoape și obiecte de igienă personală, dar și cu o copie xerox a unui Curriculum Vitae, cu ajutorul căruia au reușit să identifice victima. 


Astfel, este vorba despre Gabriel Neagu, de 45 de ani, din localitatea Onești, Bacău. Anchetatorii presupun că bărbatul s-a sinucis, aruncându-se în mare de pe pasarela pietonală, dar circumstanțele exacte ale morții acestuia vor fi stabilite după efectuarea necropsiei și după ce vor fi purtate discuții cu cei care l-au cunoscut.

Reamintim că, numai cu o zi înainte, joi, un caz asemănător intra în atenția polițiștilor, pe plaja Trei Papuci, fiind găsit cadavrul unei femei, identificată ulterior, ca aparținând lui Nurdan Iusein, de 47 de ani, din localitatea Cobadin. Vineri, în urma necropsiei efectuate, medicii legiști au stabilit că femeia a murit înecată. 


Comentează știrea

crestin
23 februarie 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2585 secunde