Artiști internaționali vor trece pragul restaurantului Harlequin vineri, 1 februarie

423
Artiști internaționali vor trece pragul restaurantului Harlequin vineri, 1 februarie - maniclose-1359472436.jpg

Restaurantul Harlequin din stațiunea Mamaia, amplasat convenabil pe malul lacului Siutghiol rămâne, și în această iarnă, casa artiștilor cu renume.


După cum v-au obișnuit proprietarii restaurantului, și în această perioadă artiști internaționali vor trece pragul restaurantului Harlequin pentru a vă încânta sufletele cu muzică de calitate.


Constănțenii care doresc să iasă din rutină trebuie să viziteze restaurantul Harlequin care, vineri, 1 februarie, de la orele 21, va fi gazda unui concert extraordinar, susținut de trupa germană Farfarello.


Mani Neumann, celebrul violonist german, fostul membru al trupei rock Phoenix, cel care a înființat trupa Farfarello acum mai bine de 30 de ani vine, în premieră în România, vineri, 1 februarie, doar la restaurant Harlequin din Mamaia, pentru a vă cânta și a vă încânta.


"Violonistul diavolului", așa cum a fost denumit Mani Neumann, vine la Constanța pentru prima oară pentru a completa seara plină de rafinament și eleganță, de care vă puteți bucura și dumneavoastră doar la restaurantul Harlequin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Moda anului 2013 a sosit la Mamaia
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Impact violent în stațiunea Mamaia
Pagina a fost generata in 0.8164 secunde