Cadavrul din canalizare

358
Un bărbat care trecea, ieri, în jurul orei 11, pe strada Celulozei, din Constanța, a anunțat Poliția după ce a observat, într-o canalizare dezafectată aparținând RADET, cadavrul unei persoane.
La fața locului au ajuns de urgență polițiștii de la Secția 4, dar și militarii de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea Constanța. De asemenea, zona a fost împânzită, în scurt timp, de criminaliști, care au efectuat cercetările la fața locului timp de câteva ore.
Polițiștii spun că mai multe frag-mente osoase, parțial carbonizate, cât și diverse obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte arse, aparținând unui bărbat au fost găsite la aproximativ 60 de metri de gura de vizitare a canalizării.
Cadavrul a fost scos de pompierii constănțeni și transportat la morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Oamenii legii spun că nu este exclus ca bărbatul să fie mort de mai bine de un an.
Polițiștii fac cercetări în vederea identificării persoanei decedate. Totodată, ei așteaptă rezultatul necropsiei, care va releva dacă au de-a face cu o crimă sau o moarte naturală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.77 secunde