Cadavrul găsit în urmă cu o lună în canal, identificat de polițiști

2162
Cadavrul găsit în urmă cu o lună în canal, identificat de polițiști - c863dbb08e838f7637ab6d9fa1da2091.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul găsit, luna trecută, în Canalul Dunăre Marea Neagră, legat de mâini și picioare și cu două pietre de aproximativ 15 kilograme care atârnau pe corp, a fost identificat de polițiștii de la Transporturi.
Așa cum a precizat ziarul "Cuget Liber", la scurt timp după ce a fost descoperit cadavrul (identificare pe care redactorii au făcut-o comparând hainele celui dat dispărut cu cele ale corpului neînsuflețit), bărbatul se numește Petre Cristea și avea 55 de ani. El fusese dat dispărut de soția sa, Gabriela Cristea, la data de 29 octombrie 2008.
Deși oamenii legii aveau ceva indicii că bărbatul ar putea fi Petre Cristea, ei nu aveau probe, cu atât mai mult cu cât soția sa, Gabriela Cristea, nu l-a putut identifica la timpul respectiv, din cauza stării de putrefacție în care se afla cadavrul.
În aceste circumstanțe, singura speranță a oamenilor legii era iden-tificarea bărbatului cu ajutorul cartelei SIM, găsite în telefonul mobil din haina cu care era îmbrăcat.
În urmă cu câteva zile, polițiștii de la Transporturi au primit răspunsul de la compania de telefonie mobilă, care le-a spus că numărul respectiv aparținea abonatului Petre Cristea.
Mai mult, și Gabriela Cristea a fost chemată la sediul Poliției, unde i s-au arătat bijuteriile, un lanț și o brățară, purtate de bărbatul găsit în canal.
Femeia a recunoscut că bijuteriile aparțineau soțului său, astfel că identificarea cadavrului a fost finalizată. Drept urmare, în cursul zilei de astăzi, bărbatul care a stat șapte luni în canal și o lună în frigiderul de la morgă va fi îngropat creștinește de familie.
Adjunctul șefului Poliției Transporturi Constanța, comisar șef Mihai Târpan, cel care coordonează ancheta, a declarat că, deocamdată, s-a făcut un "pas mare" în acest caz, deoarece s-a reușit identificarea cadavrului. El a precizat că ancheta nu se oprește aici, deoarece oamenii legii vor să afle și împrejurările în care bărbatul a ajuns în canal. Pe cale de consecință, comisarul șef Târpan a precizat că se iau în calcul ambele variante, respectiv, sinucidere sau crimă.
În altă ordine de idei, inițial, s-a vehiculat că soția lui Petre Cristea ar fi implicată în dispariția soțului său, după ce o voce anonimă tot suna pe la rudele bărbatului și le spunea că nevasta lui, împreună cu sora și mama ei, l-au omorât pe Petre.
Oamenii legii au rezolvat și acest mister deoarece, deși femeia suna de pe numere ascunse, ea a fost găsită. Luată la întrebări, aceasta a negat, la început, că ea ar fi sunat, însă în cele din urmă a recunoscut, dar a spus că așa auzise pe la oameni. Întâmplător sau nu, cea care suna și le făcea pe soția, cumnata și soacra lui Petre criminale, este femeia pentru care tatăl Gabrielei Petre și-a abandonat familia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6544 secunde