A venit din Pitești să se sinucidă la Constanța

Cadavrul găsit printre stabilopozi este al avocatei Cristina Spirescu

3965
Cadavrul găsit printre stabilopozi este al avocatei Cristina Spirescu - 8519ece468079a1574ce4f50b19253d8.jpg
Polițiștii din Constanța au primele indicii în privința femeii găsite moarte, marți seara, printre stabilopozii de pe plaja Modern. Ieri seară, soțul acesteia, Iulian Spirescu, a identificat trupul neînsuflețit ca fiind cel al avocatei Cristina Spirescu, dispărută din Pitești la data de 22 octombrie 2010.
Cel care a anunțat dispariția Cristinei Spirescu a fost soțul său, bărbatul sosind ieri seară la morga Cimitirului Central din Constanța pentru a o identifica pe soția sa.
Pe lângă faptul că semnalmentele descrise de soț, precum și hainele cu care era îmbrăcată la data dispariției corespundeau cu cele ale femeii de pe plajă, un semn particular i-a făcut pe anchetatori să creadă că este vorba despre una și aceeași persoană.
Întrebați de reporterii "Cuget Liber" dacă femeia găsită moartă între stabilopozi avea strungăreață, procurorii au confirmat acest lucru. "Avea strungăreață, era îmbrăcată în negru și purta verighetă, însă nu ne putem pronunța până ce soțul nu o va identifica", ne-a spus procurorul Zafer Sadâc, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, înainte ca femeia să fie identificată.
Soții Spirescu și-au pierdut unicul copil în luna februarie într-un accident rutier petrecut în Bulgaria. De atunci, avocata Cristina Spirescu devenise o femeie tristă care spunea că nu trăiește decât pentru a-i face rânduielile creștinești fiicei sale.
Pe de altă parte, atunci când i-a anunțat pe polițiștii din Pitești despre dispariția soției sale, Iulian Spirescu le-a spus că este posibil ca aceasta să se fi sinucis pentru că nu a putut trece peste șocul pierderii unicului copil. El le-a spus că a găsit într-una din cărțile de Drept ale soției sale un bilețel unde erau trecute mai multe substanțe toxice care, în anumite cantități, pot fi fatale omului și de atunci nu mai avea liniște. Mai mult, în ziua dispariției, femeia nu a luat niciun lucru personal cu ea, nici măcar actele sau telefonul mobil.
După ce soțul a întrebat de soția sa pe la rude și prieteni, polițiștii și pompierii din Pitești au căutat-o pe avocata dispărută pe râul Argeș, în zona Podul Viilor, însă femeia nu a fost de găsit. De atunci, Iulian Spirescu nu a mai avut somn și s-a rugat zi și noapte să o găsească pe soția lui. În cursul zilei de ieri, a fost anunțat de polițiștii din Pitești despre cadavrul femeii găsite între stabilopozi, pe plaja Modern și, cu inima strânsă, a plecat spre Constanța. Deși Iulian Spirescu trecea printr-o dramă fără margini de când și-a pierdut unicul copil, ieri a mai avut de trecut printr-un coșmar: acela de a-și pierde și soția.

Familia Spirescu și-a pierdut unicul copil în luna februarie
Drama familiei Spirescu a început în luna februarie a acestui an. Era într-o zi de vineri atunci când Monica Spirescu, de 20 de ani, singurul copil al familiei Spirescu, a plecat împreună cu alți patru prieteni, pentru câteva zile, să schieze în Bulgaria. Se aflau într-un Logan și mai aveau de parcurs aproximativ 10 kilometri până să ajungă în stațiunea Borovets. Din cauza oboselii, șoferul autoturismului cu care se deplasau a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de un tir ce venea din sens opus. Toți cei cinci tineri studenți au murit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2899 secunde