Nepotul directorului de la Centrul de distracții Europa din Mamaia s-a sinucis din dragoste

3055
Nepotul directorului de la Centrul de distracții Europa din Mamaia s-a sinucis din dragoste - 68dadfeada6bc025b34fca291ad835b2.jpg

Articole de la același autor

Avea toată viața înainte dar a ales să-și pună capăt zilelor pentru că pierduse iubirea unei fete.
Robert Gabriel Silcău, de 18 ani, a fost găsit spânzurat, sâmbătă dimineață, în apartamentul unui bloc situat în cartierul Faleză Nord, de pe strada Pescarilor, din Constanța.
Robert era nepotul lui Damian Șerban, directorul Centrului de distracții Europa din stațiunea Mamaia. De altfel, unchiul său a fost cel care l-a găsit cu ștreangul de gât. El se dusese să vadă ce mai face deoarece nepotul său locuia singur, părinții lucrând în Emiratele Arabe Unite.
În momentul în care a intrat în apartament, Damian Șerban l-a găsit pe băiat spânzurat cu o funie prinsă de țeava cu gaze. Lângă el, se afla un bilet în care Robert își cerea iertare de la prietena lui cu care se certase cu o seară înainte. Șocat de cele văzute, Damian Șerban a anunțat polițiștii. Oamenii legii au venit la fața locului și au început ancheta.
Din primele cercetări a reieșit că Robert fusese, vineri seara, cu prietena lui la un majorat unde se certaseră. Mai mult, fata i-a spus că vrea să termine relația cu el, lucru care l-a dezamăgit foarte mult pe băiat, acesta intrând într-o depresie. Drept urmare, în momentul în care a ajuns acasă a decis că mai bine termină socotelile cu viața decât să rămână fără dragostea iubitei lui.
Prietenii îl descriu pe Robert ca pe un băiat excepțional, în timp ce unii vecini susțin că nu era tocmai ușă de biserică.
"Venea deseori acasă cu prietenii și făceau petreceri până dimineața. O dată am chemat și polițiștii pentru că făceau scandal", a spus unul dintre vecini.
La sfârșitul lunii septembrie, la numai o lună după ce obținuse permisul de conducere, tânărul a fost prins de polițiști, la volanul mașinii sale, un Audi A6, în timp ce conducea, deși se afla sub influența alcoolului. La testarea cu Drager s-a stabilit că avea 0,72 miligrame alcool în aerul pur expirat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.
Robert Gabriel Silcău era student în anul I la Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității Ovidius din Constanța.
Cadavrul său a fost transportat la morga Cimitirului Central din Constanța pentru efectuarea necropsiei. Părinții tânărului sunt așteptați să sosească în țară pentru a-și înmormânta singurul copil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2412 secunde