Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri

285
Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri - cadavru-1653500164.jpg
Un cadavru împachetat în saci menajeri a fost descoperit miercuri la marginea satului Corniţel din comuna Borod.potrivit Realitatea.net


Victima ar putea fi o tânără din Mureș, care locuia în Cluj Napoca. Ea a fost dată dispărută de familie, săptămâna trecută, fiind căutată de poliţiştii din Cluj. De altfel, la faţa locului sunt aşteptaţi procurorii şi poliţiştii din Cluj.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin. 


Pagina a fost generata in 0.2136 secunde