Cadou de sărbători: dosare penale pentru comercianții de petarde

451
Cadou de sărbători: dosare penale pentru comercianții de petarde - petarde2600x4501325684518-1357118412.jpg

Articole de la același autor

Două persoane au fost surprinse de un echipaj de jandarmerie în timp ce încercau să vândă în Constanța articole pirotehnice, fără documente legale.

 Jandarmii au observat în apropierea Gării din Constanța două persoane care ofereau spre vânzare articole pirotehnice categoria  II-IV, respectiv 700 petarde și trei cutii a câte 25 lovituri, categoria II, 13 pachete a câte 10 lovituri, marca Extreme B2, categoria III, două baterii a câte 28 de lovituri, marca Super 3 Show, categoria IV, toate având aplicate peste indicațiile originale de pe ambalaj un autocolant care prezenta articolele pirotehnice ca fiind din categoria I, pentru care aceștia aveau autorizație în acest sens.

 Aceștia au declarat jandarmilor că doreau să câștige un ban în plus de sărbători.
Celor doi, Giani Ș., de 43 de ani, și Rodica Ș., de 38 ani, din Constanța, le-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de  deținere fără drept, de comercializare, a obiectelor artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, acestea urmând a fi înaintate la Serviciul A.E.S.T. al I.P.J. Constanța.


Jandarmii constănțeni atrag atenția asupra faptului că deținerea, comercializarea sau folosirea, fără autorizare, a obiectelor pirotehnice constituie infracțiune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4275 secunde