Calmați-l sau schimbați-l!

1924
2
Calmați-l sau schimbați-l! - liviutramudana-1462533177.jpg
Liviu Tramudana este exasperat de jurnaliștii care-i pun întrebări legate de diverse probleme ale municipiului Constanța. În caz că nu sunteți familiarizați cu numele, este vorba de purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, numit în această funcție la începutul mandatului de primar al lui Radu Mazăre. După ce s-a obișnuit să nu răspundă la întrebări și să nu ofere răspunsuri aproape niciodată, ani de-a rândul, Tramudana este foarte ofuscat când trebuie să-și facă treaba pentru care este plătit. Schimbările din Primărie nu-i mai permit lui "Țușcă" să doarmă în post și asta-i afectează temperamentul. Liviu Tramudana este mai greu de contactat decât Decebal Făgădău și, atunci când își face timp să răspundă, nu uită să țipe și să reamintească faptul că el muncește foarte mult. Și dacă am încerca să-l contactăm pe purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța de 100 de ori pe zi, tot nu ar ajunge să recupereze anii în care a tăiat frunză la câini. 
Așadar, în încheiere, o sugestie pentru actualul șef al administrației locale constănțene, Decebal Făgădău, în legătură cu Tramudana: Calmați-l sau schimbați-l!  


Comentează știrea

Cesar
6 mai 2016
Cesar si cainii

Trec si pe la voi.Vin sa-i explic eu cine-i seful haitei in PSD.

dumitru
6 mai 2016
premierea

Liviu Tramudana acum 2 saptamani la casa de cultura ,tu si cu o consiliera de la primarie ati promis ca rezolvati cazul unei batrane care nu a fost premiata anul trecut cu ocazia implinirii a frumoasei varste de 90 de ani. Am sa scriu la toate ziarele locale in fiecare zi despre umilinta batranei pe care primaria io face.Atentie d-le primar miroase a tradare din partea celor doi.Se apropie alegerile!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4053 secunde