Calvarul tinerelor AMENINȚATE, BĂTUTE ȘI EXPLOATATE SEXUAL a luat sfârșit. Grup infracțional, nimicit de polițiști

1661
Calvarul tinerelor AMENINȚATE, BĂTUTE ȘI EXPLOATATE SEXUAL a luat sfârșit. Grup infracțional, nimicit de polițiști - calvarintruncentrudeplasamentfet-1499751757.jpg
În această dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. descind la locuințele membrilor unei grupări infracționale, specializate pe trafic de persoane.

"La data de 11 iunie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., efectuează 17 percheziții domiciliare în județele Dâmbovița, Ilfov, Timiș, Sibiu, Vrancea, Argeș și Vaslui. Este vizată o grupare infracțională care ar fi acționat pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii și Irlandei.", spun polițiștii.

Din cercetări a reieșit că, membrii grupării ar fi recrutat tinere, majore și minore, pe care, prin amenințări și violențe sau prin promisiuni ori contra cost, le-ar fi exploatat sexual. Sumele de bani obținute în urma activităților infracționale ar fi revenit bănuiților.

Vor fi puse în aplicare 21 de mandate de aducere pe numele membrilor grupării, iar alte 23 vor fi aduse la audieri.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri.

La percheziții participă și jandarmi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.55 secunde