Campania "Vacanța în siguranță" la start / Aveți grijă, se fură din mașini!

220
Campania

Articole de la același autor

Ministerul Administrației și Internelor, prin structurile din subordine, a lansat campania de informare "Vacanță în siguranță". Scopul acestei campanii este de a-i informa pe turiștii aflați pe litoralul românesc cu privire la măsurile pe care trebuie să le ia pentru a nu cădea victime infracțiunilor.

"Campania se desfășoară în perioada iulie - septembrie 2012, este al doilea an când o desfășurăm. Vor fi împărțite 20.000 de pliante și 1.000 de afișe, pe plaje, în unitățile hoteliere și în mijloacele de transport în comun", a explicat comisarul șef Valentin Burlacu, șeful Poliției Constanța.

Locurile unde sunt împărțite aceste materiale informative, cât și infracțiunile asupra cărora li se atrage atenția turiștilor sunt stabilite în funcție de sesizările primite de oamenii legii. "Avem o echipă formată din sociolog, ofițer de ordine publică, care în fiecare zi analizează ce infracțiuni au fost sesizate. Unde apare o creștere - furturi din auto, din camerele de hotel etc - intervenim, prin campania de prevenire, în zona respectivă. Adică, pe lângă munca specifică pe care o facem, pânde, lucrări operative, ne concentrăm și asupra activității de prevenție", a atras atenția comisarul șef Adrian Rapotan, adjunctul Poliției Constanța.

De exemplu, pentru început oamenii legii se vor concentra pe prevenirea furturilor din autoturisme, căci se constată o creștere îngrijorătoare la acest capitol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 06 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Șef nou la Garda de Coastă
Pagina a fost generata in 2.3964 secunde