Campanie de prevenire a consumului de canabis, la Constanța

185
1
Campanie de prevenire a consumului de canabis, la Constanța - canabis-1504522367.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională Antidrog (ANA) organizează mâine, 5 septembrie, ora 11.00, o conferință de presă prilejuită de lansarea campaniei naționale de prevenire a consumului de canabis " Pot altfel", care va avea loc la sediul instituției din București.


În calitatea sa de coordonator național al politicilor publice în domeniul reducerii cererii și ofertei de droguri, ANA implementează, în perioada 5 septembrie 2017 - 31 iulie 2018, campania națională media de prevenire a consumului de canabis "Pot altfel".


Campania are drept scop creșterea nivelului de informare, sensibilizare și conștientizare a populației generale, cu vârsta cuprinsă între 15-64 de ani, cu accent pe populația școlară de 15-24 de ani, asupra efectelor medico-psiho-sociale ale consumului de canabis, în vederea neînceperii și/sau evitării trecerii de la consumul ocazional/recreațional la consumul regulat de canabis.


Comentează știrea

CuiSec
4 septembrie 2017
Iarba

Da mah iarba era problema cea mai mare. Eu zic sa incepeti cu 'legalele', dupa aia cu alcoolul, cocaina, pastile si dupa aia cu iarba. Legalele alea fac ravagii, mergeti in orice club vreti voi si o sa vedeti ca la baie toti trag pe nas. Alcoolul e cel mai rau pt ca e peste tot si la indemana oricui. Cocaina ce sa zic, nici un cuvintel vad, oare de ce ? Trageti si voi ah ??? Pastilele la fel, peste tot zici ca sunt tic-tac-uri. Cata treaba aveti pana la iarba...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2743 secunde