CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ DE CANABIS. O femeie a fost reținută

328
CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ DE CANABIS. O femeie a fost reținută - canabismarijuanaromania-1491922343.jpg

Articole recomandate

O femeie din Călărași a fost reținută de DIICOT, după ce, în urma unei percheziții făcute la locuința acesteia, au fost găsite aproape patru kilograme de fragmente vegetale de plante de cannabis și substanțe vegetale uscate de culoare verde-oliv, precum și o cultură de 144 de plante de cannabis.


Procurorii DIICOT Călărași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, au făcut, luni, o percheziție la locuința Iuliei Doina Szabo, din municipiul Călărași, unde au găsit cantitatea de 1.938 grame fragmente vegetale de plante de cannabis, 1.984 grame substanțe vegetale uscate de culoare verde-oliv, precum și o cultură de 144 de plante de cannabis.


De asemenea, au fost indisponibilizate sisteme complete de întreținere a culturii indoor de cannabis (instalații de iluminat, de reflectare a luminii, de ermetizare și de încălzire), îngrășăminte.


Femeia a fost reținută și urmează să fie prezentată Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5691 secunde