Când ai nevoie de declarație, dacă te afli în zona metropolitană Constanța

724
Când ai nevoie de declarație, dacă te afli în zona metropolitană Constanța - politia-1589535955.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii județului Constanța care au locuința sau domiciliul în zona metropolitană Constanța și se deplasează în interiorul acestei zone nu au obligația de a prezenta Declarația pe propria răspundere pentru starea de alertă.


Astfel, potrivit noilor restricții impuse prin starea de alertă, începând de astăzi, este instituită interdicția deplasării persoanelor în-afara localității sau zonei metropolitane, cu 11 excepții., printre care deplasarea în interes profesional, pentru asistență medicală sau pentru activități recreativ-sportive individuale.


Zona metropolitană Constanța include municipiul Constanța, orașele Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Techirghiol și comunele Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu și Poarta Albă. Astfel, dacă locuiți în vreuna din aceste localități și vă deplasați tot într-o localitate din zona metropolitană, nu aveți nevoie de Declarație pe proprie răspundere.
Însă, dacă locuiți în altă localitate decât cele enumerate și cuprinse în zona metropolitană și aveți treabă într-o localitate din zona metropolitană sau dacă locuiți într-o localitate din zona metropolitană și mergeți în-afara ei, aveți nevoie să completați și să prezentați Declarația pe propria răspundere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2869 secunde