Suporter uituc, recompensat de clubul favorit

869
Suporter uituc, recompensat de clubul favorit - ddd-1586587949.jpg

Articole recomandate

Un suporter grec în vârstă de 60 de ani al echipei AEK Atena, care și-a uitat acasă declarația pe proprie răspundere pentru a ieși din casă, obligatorie pentru această perioadă de izolare datorată pandemiei de coronavirus, a fost amendat de organele de ordine, dar clubul i-a sărit în ajutor și i-a oferit chiar și un abonament, informează Agerpres.

Așa cum face în mod regulat, acest fan fidel se plimba în apropierea domiciliului său din Nea Philadelphia, la periferia Atenei, pentru a vedea cum au avansat lucrările la noul stadion al lui AEK, incintă cu 32.000 de locuri ce va fi inaugurată anul viitor. Dar el și-a uitat acasă declarație și controlul poliției l-a costat o amendă de 150 de euro pentru nerespectarea legii privind restricțiile de circulație din cauza Covid-19.

Emoționat de această poveste, proprietarul clubului din Atena, Dimitris Melissanidis, a cerut clubului să-i plătească amenda și să-i ofere un abonament pentru sezonul viitor. Responsabilii echipei l-au contactat pe fiul suporterului, pentru că el anunțase acest lucru pe site-ului de socializare, îndemnându-l totodată pe senior să respecte regulile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Stire din Eveniment : Klaus Iohannis, mesaj de Paște și Florii
Pagina a fost generata in 0.6755 secunde