Klaus Iohannis, mesaj de Paște și Florii

255
Klaus Iohannis, mesaj de Paște și Florii - ddd-1586605327.jpg
Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de Paște pentru cei care sărbătoresc Învierea în această noapte, dar și pentru comunitatea ortodoxă, care celebrează Floriile, și a vorbit despre speranța "de a fi împreună din nou", potivit Agerpres.

"Credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranță și grijă față de semeni. Chiar dacă aceste sfinte sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinței noastre ne unește sufletește și ne dă speranța că în curând vom putea fi împreună din nou", a afirmat șeful statului.

În același mesaj, el a numit Floriile "sărbătoarea smereniei și iubirii". "Vreau să transmit cele mai călduroase urări și credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și cultelor neo-protestante care celebrează în această duminică Floriile - sărbătoarea smereniei și iubirii", a spus președintele.

De asemenea, Klaus Iohannis a vorbit și despre provocările din prezent, privind epidemia cu noul coronavirus. "Dragi români, fie ca sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare și puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniți și încrezători în viitor vom ieși întăriți din această grea încercare", a afirmat șeful statului, care la finalul mesajului a transmis "Cristos a înviat!" în limbile română, germană și maghiară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2373 secunde