Când nesimțirea încalcă legea / Un întreg bulevard, transformat în loc de parcare

3383
2
A treia bandă de circulație și stația de autobuz, din dreptul Liceului Teoretic "Ovidius", au devenit locuri de parcare regulate pentru părinții care vin să-și ia sau să-și lase copiii la școală. 


Constănțenii care așteaptă autobuzul de pe linia 48, care circulă pe bulevardul I.C. Brătianu sunt nevoiți să-și croiască drum printre mașinile parcate, iar șoferul autobuzului oprește pe a doua bandă, întrucât accesul în stație este imposibil. Seara, situația devine și mai penibilă, întrucât părinții își așteaptă copiii, parchează pe două benzi de circulație, lăsând o singură bandă liberă pentru tot bulevardul. 


Pozele pe care le puteți vedea nu reprezintă vreo noutate, ci mai degrabă o normalitate, de vreme ce autospecialele de Poliție ale Serviciului Rutier, dar și ale Poliției Locale, trec nestingherite pe lângă șoferii parcați ilegal, fără a-i avertiza nici măcar verbal. 






Comentează știrea

Marius
6 octombrie 2016
Despre autobuze

... In ceea ce privește autobuzele care se pesupune ca vor trage in stație , sa fim serioși maxim 20% din șofări de autobuz respecta oprirea in stația amenajată iar semnalizarea de plecare de pe loc o pun imediat după oprirea in stație, deci nu cred ca trebuie amestecată categoria asta de participanti la trafic in discuția asta.

BUS
7 octombrie 2016
De ce nu trag si restul de 80% autobuzul in alveola ?

Pentru simplu fapt ca ai toate sansele sa ramai acolo blocat minute bune ! Nimeni nu se sinchiseste sa te lase sa iesi !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2915 secunde