Carrefour, o viață de 10 ani alături de constănțeni

152

Articole recomandate

Hipermarketul Carrefour tocmai a împlinit 10 ani de activitate în Constanța, iar, cu această ocazie, angajații magazinului au sărbătorit alături de clienți, oferindu-le din oră în oră tort pe linia caselor de marcat. Surpriza zilei a venit când, la ora 17:00, a fost pregătit cel mai mare tort aniversar pentru a fi savurat de toată lumea din magazin. 


Pentru că acest moment trebuia sărbătorit de fiecare client, cei mici au fost și ei întâmpinați cu o serie de surprize. Astfel, în intervalul orar 16:00-20:00, aceștia au avut la dispoziție tot felul de activiități pregătite precum pictură pe față, modelare de baloane în toate formele și de patru păpuși gigant care au împărțit baloane în timp ce toată familia s-a bucurat de o poză la minut făcută în cabina foto amplasată special pentru această zi.


După cei 10 ani în care am fost constant aproape de comunitatea locală și am contribuit la îmbunătățirea calității bunurilor și serviciilor oferite clienților noștri, Carrefour dorește să rămână în continuare un partener de încredere în viața constănțenilor și să se dezvolte, ca și până acum, alături de aceștia, oferindu-le cea mai bună experiență de shopping.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5803 secunde