Când va scăpa Constanța de "blestemul" mașinilor "bulgărești"? Polițiștii se fac că nu le văd

2203
6
Când va scăpa Constanța de
Aflat la volanul unui Volkswagen Sharan, înmatriculat în Bulgaria, un șofer din Turda a participat la un adevărat "concurs" de încălcări ale legii. După ce a fost surprins de aparatul radar circulând cu 29 km/h peste viteza legală pe b-dul 1 Mai din Constanța, șoferul nu a oprit la semnalele agenților de poliție, aflați în dreptul stadionului Portul. Nici bine nu au pornit în urmărirea conducătorului auto, în vârstă de 40 de ani, că în următoarea intersecție, din zona Gării CFR, acesta a intrat pe culoarea roșie a semaforului și a izbit din plin un alt autoturism, Skoda Octavia, înmatriculat tot în Bulgaria, care circula regulamentar.

La volanul mașinii lovite se afla Vasile Simion, primarul comunei constănțene Ghindărești. În urma impactului, două victime au fost transportate la spital, fiind vorba despre șoferul care a provocat accidentul și despre contabila edilului, care se afla pe scaunul din dreapta. Anișoara Stamate, în vârstă de 44 de ani, și care a suferit traumatisme toracice și craniene, dar și la nivelul coloanei vertebrale, fiind necesară transportarea la Spitalul Județean Constanța.

"Eu veneam dinspre ICIL și m-am încadrat pe banda de lângă axul central pentru a efectua manevra la stânga. Aveam verde, timp de încă 12 secunde, semnalizam și am intrat în intersecție. În acel moment,șoferul celălalt a intrat în mașina pe care o conduceam", a precizat pentru "Cuget Liber", Vasile Simion, primarul comunei Ghindărești. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, însă niciunul dintre conducătorii auto nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, spun polițiștii. Cât despre faptul că șoferul vinovat nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fost urmărit în trafic și a pătruns într-o intersecție semaforizată pe culoarea roșie, nicio vorbă oficială. 

Comentează știrea

INMATRICULAT bg
6 august 2016
jURNALIST DE DOI BANI

Daca era inmatriculat in Romnia , soferul nu era un idiot? Sau in cretinitatea ta de jurnalist de un ban , daca am masina inmatriculata in BG sunt sofer prost sau doar prost? Mai imbecilule , a fi sovin estre o caracteristica a celor fara cultura cum se pare ce esti..mai Sorin HULUBEI .. Mai citeste , si pote te transformi intr-un ziarist - desi m-as mira..

INMATRICULAT bg
6 august 2016
bg

De fiecare data cand este vorba de masini inmatriculate in bulgaria apare cate un bou care face gat.La inceputurile inmatricularii masinilor bulgaresti,din cauza idiotenii statului,oamenii de buna credinta isi inmatriculau masinile sa scape de taxe.Dar apoi i s-a aprins neuronul cocalarului si au inceput sa le inmatriculeze toti retardatii fara bani ,fara cap da" cu bmw si se intampla pe sosele ce se intampla.Oamenii de buna credinta le-au inmatriculat deja inapoi pe Romania.

DODO
6 august 2016
isterie !

daca accidentul s-a produs ca urmare a defectiunilor masinii atunci da putem casuna pe auto-bg dar daca soferul a fost tembel ce vina are masina? i se putea intimpla si cu un mertean in garantie .Ce procent din evenimente au fost din cauza bulgarestilor ? asa ca nu mai sariti isterizati cind auziti de asa ceva Dealtfel asta arata nivelul de trai al constanteanului care nu-si permite ceva nou si-si doreste totusi si el ceva cu care sa-si faca treaba

constantean
6 august 2016
tigaie

daca si primarul; era inmatriculat in bulgaria.;.................?

bvlgary
7 august 2016
cocalareala

majoritatea cocalarilor cu numere de bulgaristan sunt niste analfabeti care au luat permisul pe spagi....in rromania nu exista educatie rutiera ....asta i nivelul de civilizatie ...nu suntem departe de migrantii veniti din orientul mijlociu

Nea Mtica
14 septembrie 2016
...

Măi prostovane, tu nu esti prost, faci pe prostul, esti doar smecheraș care sfidezi pe cei care se comporta ca cetateni onorabili si isi platesc corect obligatiile fata de comunitatea unde traiesc! Apoi, daca erai mai "bun" scriai tu articole in ziar si comenta cititorul x ori y. Ma tem ca nu te duce capul sa faci o simpla cerere la dascalul bisericii din cartier ca sa afli ce inseamna a fi sovin si fara de cultura, mai amaratule!

Răspuns la: jURNALIST DE DOI BANI
Adăugat de : INMATRICULAT bg, 6 august 2016
Daca era inmatriculat in Romnia , soferul nu era un idiot? Sau in cretinitatea ta de jurnalist de un ban , daca am masina inmatriculata in BG sunt...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4305 secunde