Capete "tăiate", în urma incendiului de pe remorcherul Hercules

1747
1
Capete

Articole de la același autor

Dosar penal pentru distrugere din culpă, în urma incendiului izbucnit, joi, la bordul navei Hercules, care aparține Agenției de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM). În urma incendiului, Ministerul Transporturilor a luat decizia de a-l elibera din funcție pe directorul instituției, Dan Manole. 


Două autospeciale de pompieri cu 14 subofițeri s-au luptat, timp de mai multe ore, în cadrul unei intervenții dificile, din cauza incendiului care s-a manifestat în camera motoare. 


"În timpul intervenției, s-a produs o deflagrație, în partea opusă a pompierilor. Intervenția a fost cu atât mai grea cu cât încăperile erau pline de fum, însă din fericire nu a fost nimeni rănit", a declarat Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea". 


Cauza probabilă a incendiului a fost o greșeală, întrucât pompierii au bănuieli că nu au fost respectate normele de protecție în momentul în care un lucrător ARSVOM folosea autogenul. În urma incendiului, a ars instalația electrică din sala motoarelor - echipamente electrice și tabloul electric.


Comentează știrea

costy
30 octombrie 2017
operator pc

Cautam persoane serioase si ambitioase pentru colaborare, chiar si part-time (2 - 3 ore pe zi). Cerem: - cunostinte de lucru cu fisiere word, pdf, excel - cunostinte de utilizare a computerului si internetului Oferim curs gratuit de informare si instruire si posibilitatea de a lucra de acasa. Pentru detalii scrieti-ne la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4826 secunde