Vrei să te faci pompier? ISU "Dobrogea" recrutează candidați

2597
Vrei să te faci pompier? ISU

Articole de la același autor

La concursul de admitere în Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" – Boldești au fost scoase la concurs 300 de locuri, bărbați. Candidaților de etnie romă le sunt alocate două locuri în specialitatea subofițer de pompieri și protecție civilă, iar durata studiilor postliceale este de un an. Activitatea de recrutare a candidaților se realizează de structurile de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța. Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la sediile inspectoratului, până la data de 5 decembrie 2017.

Copiii aflați în întreținerea militarilor/polițiștilor răniți sau decedați în timpul și în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, pot solicita, în scris, ministrului Afacerilor Interne înmatricularea în instituțiile de învățământ ale MAI, în anul I de studii fără susținerea probei de verificare a cunoștințelor, în conformitate cu prevederile OMAI nr. 108/2014 privind măsurile de sprijin acordate personalului militar încadrat într-un grad de invaliditate sau clasat apt limitat pentru serviciul militar și familiilor acestora, precum și familiilor personalului militar decedat, precum și OMAI nr. 35/2014 privind măsurile de sprijin acordate polițiștilor încadrați într-un grad de invaliditate și familiilor acestora, precum și familiilor polițiștilor decedați.

Admiterea în Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești se face în limita numărului de locuri aprobat pentru sesiunea de admitere ianuarie 2018, în baza opțiunilor candidaților, în ordinea strict descrescătoare a punctajului obținut. Punctajul de admitere nu poate fi inferior valorii de minim 50 de puncte din 100 posibile. Aprecierea se face prin calificativ: "Admis"/"Neadmis". Precizări și informații suplimentare puteți obține, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr.110, la telefon: 0241/617 381, 0241/617 382 – Serviciul Resurse Umane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1138 secunde