CAPITALA UCRAINEI, ATACATĂ! Ministrul Aurescu, mesaj de ultim moment despre personalul ambasadei române de la Kiev

865
CAPITALA UCRAINEI, ATACATĂ! Ministrul Aurescu, mesaj de ultim moment despre personalul ambasadei române de la Kiev - ndamagfzad0xztc3oti4ngjjotjiogi0-1665392930.jpg
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, anunţă, într-un mesaj pe Twitter, că personalul ambasadei române de la Kiev este în siguranţă şi condamnă atacurile ruse asupra capitalei Ucrainei.



"Condamn cu fermitate atacurile cu rachete ale forţelor ruse asupra obiectivelor civile în centrul Kievului şi în alte oraşe ucrainene, o încălcare flagrantă a dreptului umanitar internaţional, care au dus la pierderea de vieţi omeneşti. Mă bucur că personalul ambasadei României în Ucraina este în siguranţă, deşi o rachetă a lovit la doar 850 de metri de sediul ambasadei", a scris şeful diplomaţiei române pe Twitter.

Mai multe explozii au avut loc luni dimineaţa în capitala ucraineană Kiev, precum şi în oraşele Lvov (Liov), Ternopil şi Dnipro, după ce Moscova a acuzat Ucraina că a orchestrat puternica explozie ce a avariat podul-cheie care leagă Rusia şi Peninsula Crimeea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.436 secunde