Captură de plase ilegale la Garda de Coastă

261
Captură de plase ilegale la Garda de Coastă - 22maipescuitilegalgarda-1337680162.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, în urma cărora au prins șapte bărbați, care pescuiau cu 28 de plase interzise de lege, în lungime de aproximativ 1.000 de metri.

Primul prins a fost Nicolae Vidan, de 38 de ani, din Coșlugea, care pescuia pe lacul Oltina, cu două plase monofilament. După câteva ore, un bărbat de 47 de ani și unul de 38 de ani, din Vadu Oii, au fost prinși în apropierea localității Hârșova, cu plase monofilament, iar alți doi bărbați au fost prinși pe lacul Caraburun, cu 17 plase monofilament.

Luni, în jurul orei 12.00, în zona de competență Isaccea, a fost verificată o ambarcațiune pescărească în care se aflau alți doi bărbați, de 53 ani și respectiv 50 ani, din Galați; aceștia aveau trei plase interzise de lege.

Plasele, în lungime totală de aproximativ 1.000 de metri, au fost ridicate în vederea confiscării, iar suspecții sunt cercetați pentru braconaj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Mai 2012
Stire din Eveniment : Pe urmele braconierilor
Pagina a fost generata in 0.19 secunde