"Constănțenii merită o echipă de fotbal competitivă"

464
5
Florin Gheorghe, candidatul PDL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța s-a întâlnit cu jucătorii și antrenorii echipei FC Farul Constanța. Florin Gheorghe a discutat cu fotbaliștii despre greutățile cu care se confruntă aceștia și despre modul în care se pot mobiliza să promoveze sezonul viitor în prima ligă fotbalistică a țării.

"Eu îmi propun, dacă voi câștiga funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, să nu mai tratez fotbalul ca fiind cenușăreasa sportului constănțean. Pe lângă faptul că doresc să demolez actualul stadion și să construiesc o arenă modernă, îmi propun să susțin echipa de fotbal care să devină cât mai competitivă. E greu de crezut că un oraș, așa cum este Constanța, nu poate susține o echipă de fotbal, în condițiile în care alte orașe, cum ar fi Cluj sau Ploiești, reușesc să susțină câte două echipe de fotbal", a afirmat Florin Gheorghe.

Comentează știrea

ionel
22 mai 2012
Oportunitate unica

Daca ai ramas fara loc de munca si nu gasesti o iesire din criza am o solutie pentru tine.Daca ai calculator si conexiune la internet atunci pregateste sa castigi bani in fiecare zi ,chiar din prima zi .Pentru mai multe detalii contacteaza prin email:[email protected]

Constanta
22 mai 2012
Eu cred

ca pe astia ii consiliaza niste tampiti. Cum cred ei ca ma pot motiva pe mine sa-i votez pe promisiunea ca banii pe care-i platesc eu ca impozite si taxe ii vor da ei unor fotbalisti ca sa-si gaseasca aia pitipoance, sa-si ia masina de fite si sa se imbete prin cluburi. Hai sictir. Si tu si Palaz!

Supoter
22 mai 2012
Bravo

Sunt suporter de mic si la cate meciuri am fost dorinta mea era sa vina cineva tanar si sa ia o initiativa in privinta stadionului din oras.Cand am vazut stirea parca am luat o gura de aer ! Bravo Gheorghe ma bucur ca exista si astfel de oameni care vor sa repare ce au stricat sobolanii rosii! Ai un vot de la mine!

Andrei
22 mai 2012
Forta Farul

Sunt suporter de multi ani ai echipei noastre si totdeauna ma dezamageam cand mergeam la stadion si il vedeam neingrijit.Acum ma simt entuziasmat faptul ca Gheorghe are o initiativa atat de buna in privita Stadionului din Oras.Sa nu uitam ca stadionul este si o atractie turistica pentru multi asa cum este National Arena in Bucuresti de ce sa nu aveam si noi aici! Felicitari Gheorghe si cred ca multi iti multumesc petru simplu fapt ca esti alaturi de noi ! Forta Farul!

faristu
22 mai 2012
mars si tu si palaz

aloooo lume...voi nu ma dati seama ca sunt doar vorbe????!!!! deja visati stadion si super echipa??? inseamna ca ati luato razna....nu vedeti ca astia fac doar campanie si se agata de orice ca sa mai obtina un vot in plus...si ce au zis hai zic asta cu farul si mai obtin de la suporterii creduli ceva voturi! si el si palaz acum sau gasit sa fac declaratiile astea...palaz atat timp ca prefect a zis ca nul interseaza si acum sa sucit la 90 grade...!!!! cea mai buna campanie la cta...e sa te agati de clubul farul!!!! mazare e sigur ca o sa iasa iar primar si deaia nu prea face campanie...ca daca era amenintat de cineva sa fiti sigur ca cea mai buna solutie era ca si el in ultimele luni sa faca o decalratie ca primaria se baga la farul....si dadea decalratie catre toti suporterii: daca vreti ca echipa sa devina in viitor super tare sa facem etc etc la fotbal impreuna....trebuie sa ma votati! si vrand nevrand il votam toti pt binele farului!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2697 secunde