Descindere fără mandat la Primăria Constănțenilor

"Îi transmit lui Mazăre să-și retragă dulăii care au început să agreseze cetățenii"

1064
18

Candidatul la funcția de primar al municipiului Constanța, Christian Gigi Chiru, acuză mai mulți polițiști de la Secția 3 de abuz în serviciu, purtare abuzivă și violare de domiciliu după ce, aceștia au intrat în sediul Primăriei Constănțenilor și au început să-i ancheteze pe oamenii care veniseră să-și spună necazurile lui Christian Gigi Chiru.
"Este clar că Mazăre a început să se teamă că va pierde alegerile pe 10 iunie și se agață de putere. Tocmai de aceea a început să acționeze fără scrupule iar bodyguarzii săi au început să agreseze voluntarii care lucrează în teren pentru campania mea electorală. Mai mult, oamenii legii care ar trebui să apere cetățenii orașului au început să facă abuzuri asupra acestora. Poliția Constanța a început o campanie agresivă asupra mea și a susținătorilor mei și tocmai de aceea am făcut plângeri penale. Îi anunț de pe acum că nu mă las intimidat și voi duce o luptă la baionetă cu toți cei care vor să mă intimideze", a spus Christian Gigi Chiru.
În cursul zilei de joi iar apoi, în cursul zilei de vineri, mai mulți polițiști de la Secția 3 au dat năvală în incinta Primăriei Constănțenilor din Constan-ța unde se aflau mai mulți cetățeni veniți să-și spună necazurile lui Gigi Chiru. Fără să țină cont că se află pe o proprietate privată, polițiștii au început să-i ia la întrebări pe cetățeni. Mai mult, unii dintre ei au fost suiți în dubă fără nicio explicație și duși la sediul poliției pe motiv că au venit să valideze anumite taloane în schim-bul cărora ar fi putut să primească medicamente.
"Aceste taloane în schimbul cărora se pot lua medicamente au fost distribuite prin Poșta Română înainte de începerea campaniei electorale de fundația care îmi poartă numele. Este clar că dacă acești oameni vin să le valideze pentru a merge la farmacii să-și ia medicamente ei au nevoie de ajutor pentru a-și îngriji sănătatea. Știu că PSD Constanța a făcut plângere împotriva acordării acestor taloane. Nu pot să spun decât că, Mazăre cel care se declară apărătorul amărâților, prin acest fel le interzice dreptul la sănătate", a mai spus Chiru.

"Mazăre este de bătut pe 10 iunie și îl voi bate"
Printre altele, el a mai precizat că, de la începutul lunii mai nu mai are niciun fel de funcție în cadrul Fundației Christian Gigi Chiru.
În altă ordine de idei, candidatul la Primăria Constanța, Christian Gigi Chiru susține că Mazăre a coborât în sondaje sub 45% în timp ce el a ajuns la 30%.
"Mazăre este de bătut pe 10 iunie și îl voi bate", a spus Gigi Chiru.
El a mai declarat că a primit o citație pentru a se prezenta la Poliția Municipiului Constanța.
"PSD a făcut plângere împotriva mea că le-aș da celor care au nevoie medicamente și asta este mită electorală. Nu mă voi prezenta la Poliție decât după campanie pentru că acum trebuie să stau de vorbă cu cetățenii. Sau, dacă au ordin, îi aștept să mă aresteze! Mazăre se teme de competiție deoarece nu are curajul unei dispute electorale. Îl invit public să-și retragă dulăii care au început să mă agreseze pe mine și cetățenii orașului", a mai declarat Chiru.
Pe de altă parte, Gigi Chiru a spus că oamenii sunt invitați să ia prânzul gratuit cu primarul Radu Mazăre la diverse restaurante din oraș însă organele statului închid ochii deși aceste întâlniri ar putea fi interpretate ca mită electorală.



Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
varro
19 mai 2012
sri

chirule, ia zi tu public cum ai angajat un intermediar sa-ti inregistreze cativa colegi si nu numai. partea proasta pentru tine este ca exista documente clare in sensul asta...

Daniel
19 mai 2012
Patetic

Domnule Chiru, esti jalnic, patetic, pueril si din nefericire pt cei care te vad un soi de super-erou nu esti altceva decat o paiata a unor interese meschine. A unei gasti care doreste sa ajunga la strugurii copti ai lui Mazare. RUSINE. Vei ajunge primar unde esti si acum.

Părerologul de Constanța
19 mai 2012
Milițiile populare și personale ale lui Chiru,versus Poliția locală a lui Mazăre

Apropo,domnule ( oare ?) Chiru,pe cand asteptam milițiile dumneavoastră personale ,autointitulate "populare",să pună ordine în marea dezordine instaurată de Mazăre &comp. ? Dacă tot v-ați "tras" Primărie,trebuie să vă "trageți" și organe de represiune,care să lupte pentru binele comunității...așa,în spiritul portocaliu...scuze,uitasem că v-ați "schimbat la față"...Sunteți,amândoi,doi pseudo politicieni de tot râsul...din păcate,nouă constănțenilor,nu ne rămâne decât să mai îndurăm mizeria de administrare locală democratică, pe care partidele voastre ne-o va băga pe gât încă 4 ani...și încă...și încă...doar avem legi pentru asta...făcute de EI,pentru EI...toate îndreptate împotriva NOASTRĂ ...ne merităm soarta...sărmane dobitoace ...ce suntem...părerea mea,zic și eu,așa,de necaz...

bok
19 mai 2012
Apel catre toti membri pdl

Apel catre membri pdl: intra-ti si scrie-ti de bine despre chiru numai asa putem sal dam jos pe mazare

un alegator
19 mai 2012
CHIRU PRIMAR

Pentru prima data are si mazare un contracandidat serios si cu sanse de castig. Sa il ajutam pe domnul CHIRU sa ne scape de primarul mascarici

qqqqqqqq
19 mai 2012
"Mazăre este de bătut pe 10 iunie și îl voi bate"

Poate la table sa-l bati. Cine dracu voteaza un machedon de la pdl???

q
19 mai 2012
În altă ordine de idei, candidatul la Primăria Constanța, Christian Gigi Chiru susține că Mazăre a coborât în sondaje sub 45% în timp ce el a ajuns la 30%.

visezi frumos bai jiji...mazare va castiga cu cel putin 50%

qw
19 mai 2012
mai bine spune cu ce te au la mana

prietene chiru, cand oi fi tu competitie serioasa pentru mazare...pe cine fraieresti tu? toata lumea stie al cui om esti, si ca te au la mana!

cocos
19 mai 2012
hica

of of of asa de usor se destrama pedeleul?? pai... uite fundatia... nu e fundatia? ce face chiru ? distruge pdl-ul fratilor... asta face . asa ca ... mergem cu palaz . toti pedelistii cu palas... altu nu mai este,palas a plecat din cauza lui chiru. asa ca plecam si noi ,,, apoi venim din nou pa pdl.. dhiru ne vinde ieftin useleului

Alina
21 mai 2012
Politisti corupti

Trebuie sa scapam neaparat de Mazare. Nu-mi vine sa red ca a ajuns sa apeleze si la coruptia politistilor. Devine dictator incet incet. Vrem sa plece pe 10 iunie. Sa vina altul mai competent si hotarat sa faca ceva pentru noi.

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Mai 2012
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre e disperat"
Pagina a fost generata in 0.5694 secunde