Palaz acuză: Tun pe final de mandat pentru acoliții lui Mazăre

5015
29
Palaz acuză: Tun pe final de mandat pentru acoliții lui Mazăre - palaz1336682457-1337378641.jpg

Articole de la același autor

Candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a sesizat Inspectoratul Județean în Construcții și Instituția Prefectului județul Constanța cu privire la autorizarea ilegală a două construcții de către primarul Radu Mazăre.
Astfel, în adresa înaintată către IJC, Palaz face referire la lucrările autorizate în stațiunea Mamaia, pe bulevardul Mamaia, nr.355A, zona Cazino, pe malul lacului Siutghiol, pentru un Complex Turistic Hotelier P+8E+9. Clădirea se află în proprie-tatea SC Rosemberg Imobiliare SRL, SC Habitat și Ambient SA, Giurgiucanu Georgică și Giurgiucanu Oana. Cea de-al doilea imobil menționat este de tip D+P+5-6E, având în incinta sa spații comerciale și servicii la parter. Acesta este situat pe bulevardul Lăpușneanu, nr.190B și are ca proprietar SC Stop SRL.
Astfel, Palaz a reclamat faptul că prima lucrare a fost autorizată în baza unui PUZ care nu mai poate produce efecte juridice, acesta fiind anulat de instanța de judecată definitiv și irevocabil, iar cea de-a doua lucrare a fost autorizată pe domeniul public, respectiv într-o parcare.
"Am solicitat Inspectoratului Județean în Construcții să adopte măsurile legale ce se impun pentru stoparea acestor ilegalități grosolane. Aștept de la noul prefect "apolitic" al județului Constanța o acțiune apolitică în sensul respectării legii indiferent de numele, funcția și apartenența politică a celui care o încalcă. Sunt convins că așa cum mulți constănțeni cunosc relația dintre primarul Mazăre și firmele sau persoanele fizice care beneficiază de pe urma acestor autorizații, la fel o cunoaște și prefectul județului Constanța de la care, repet, aștept atitudine. Personal, consider că prin autorizațiile pe care le-am menționat, se dovedește încă o dată că actualul edil a fost și este primarul prietenilor și asociaților săi și nu un primar pentru toți constănțenii", a declarat Palaz.

Comentează știrea

29 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
europeanu
19 mai 2012
Inca nu s-a aflat tot !!!

Toate mandatele hotului de mazare sunt drapate numai cu asfel de tunuri.La asa justitie de doi lei face hotul absolut ce vrea de parca traim in Bantustan.Nu se va reusi linistirea populatiei de buna credinta decat judecand hotii mazare,porc obosit si prietenul lor strutul jidanesc.Locul lor e la Poarta Alba.

varro
19 mai 2012
palaz primar

singurul care s-a batut si se bate pe fata cu mafia psd mazare-constantinescu a fost si este palaz. aviz pentru postacii lui chiru.

Daniel
19 mai 2012
Cata patima.

Mai copii mosului. Tot ce se baga in acest ziar PDL-isto UNPR-ist nu este altaceva decat PROPAGANDA pentru creduli. Luati loc beti un pahar cu apa si ganditi-va putin. Repet pt a nu stiu cata oara. Dece: Din totalitatea cetatenilor cu drept de vot din constanta este undeva la 150.000. Din acestia 38% sunt pomanagii lu Mazariche. Acestia vor vota cu totii pentru mentinerea pomenii. Mai mai sunt apoi si simpatizanti ai lui Pastaie si nu putini. Restul se va imparti la ceilalti contracandidati. Acum. Cum stim cu totii ca va castiga dun prima ala cu cele mai multe voturi. Voi cine credeti sincer ca va castiga? Eu m-am lamurit inca din 2004 prostilor si naivilor. Asta incerc sa va tot scri pe aici. Ca VA ZBATE-TI DEGEABA. Si pune-ti botu la gargara lui Chiru si Palaz.

Cosmina
19 mai 2012
Sustinem proiectul sidabungalow si trimiterea mumieimazare la bulau

Toti borfasii din ghetou/ Votati sidabungalow/ Mazare noi te iubim/ Ca cat ine nu gasim/. Mumiadrogata si partenerul lui, butoiulstalinskaia, ne-au sugrumat cu pretul exorbitant al APEI POTABILE CARE E DE APROAPE TREI ORI MAI MARE decit in alte judete! APA DE CANALIZARE are pretul nebun de peste doua ori mai mare DECIT APA POTABILA IN ALTE JUDETE si, cumplita bataie de joc, CANTITATEA DE APA DE CANALIZARE ESTE EGALA CU CEA DE APA POTABILA!!! In plus, culmea magariei, cantitatea de apa de canalizare din factura ESTE EGALA CU CANTITATEA DE APA POTABILA. Asa cum au aratat clar si alti constanteni, pretul total al apei care ne vine pe factura (apa potabila, apa de canalizare, apa meteo) poate fi redus la un sfert fara nici un fel de problem!!!. Ma alatur celorlalti constanteni si CER INSISTENT candidatilor la functia de primar al Constantei si de presedinte al CJC sa promita CLAR, IN PROCENTE , LA CIT SE VA REDUCE FACURA ! Doar asa vom sti ca nu ne povestesc "c-o sa fie si mai bime", doar asa vom sti ca vor cu adevarat sa faca ceva concret ptr. noi, doar asa vom sti cu cine sa votam!

am
19 mai 2012
ghetourile

ghetoul are autorizatie?:)( el centreaza el da cu capul. JOS MAZARE!!!

bok
19 mai 2012
Care final de mandat??

mazare va castiga lejer inca un mandat, indiferent ca ne place sau nu

M.C.
19 mai 2012
Ptr. toti locuitorii orasului Constanta si ai judetului Constanta

Din intimplare nu sunt citusi de putin strain de problemele R.A.J.A. si dau intru totul dreptate acelor constanteni care, in ultima perioada au aratat in acest forum, cu date concrete, ca pretul total al apei care vine pe factura poate si trebuie micsorat la un sfert din cit l-au facut cei doi satrapi ai Constantei, Constantinescu si Mazare. Acestia doi detin controlul principalului element vital, apa si, deoarece i-au marit pretul intr-o maniera nebuna, au exercitat un act bestial de teroare impotriva tuturor locuitorilor judetului Constanta, actiunea lor putind fi, pe buna dreptate, considerata GENOCID. Ca om care a indeplinit o anumita activitate in PSD afirm ca este cu neputinta sa lucrezi cu Mazare si Constantinescu; ei sunt pe punctul de a distruge PSD Constanta. Pierderea alegerilor de catre cei doi satrapi va aduce oameni competenti la functiile de conducere a R.A.J.A., iar actualii mari crocodili ( gen Dorina Ilea) vor fi nevoiti sa se duca sa se scalde in alte ape, eventual la Poarta Alba.

niculaescu
19 mai 2012
mihai

Am alergie la legume,in special la mAZARE

daniel
19 mai 2012
sa-l trimitem pe mazare in tarile calde

ar trebui sa iesim cu toti la vot si sa-l trimitem pe mazare in tarile calde! daca nu facem asta, atunci sa nu ne mai lamentam... ii urez succes lui palaz, sa-l trimitape mazare unde-i este locul!

adevar graieste
19 mai 2012
te poti drege cu bok,mult bok

aferim,bre,cunoscatorii stiu de ce.

Răspuns la: mihai
Adăugat de : niculaescu, 19 mai 2012
Am alergie la legume,in special la mAZARE
29 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8593 secunde